Τα ζώδια της ημέρας (29/05)

Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη. Καλλιτεχνικά δρώμενα, ερωτικά παιχνίδια και σημαντικές συναντήσεις για τα 12 ζώδια.

Elle 29 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (29/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Δεν θα λείψει η ενίσχυση από τα εξωτερικά γεγονότα και η βοήθεια από κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Οι κοινωνικές σας εμπειρίες θα είναι ιδιαίτερες.

Ταύρος

Οι στόχοι που θα βάλετε στην εργασία θα εξυπηρετήσουν τις μελλοντικές σας ανάγκες. Ασχοληθείτε όμως και με τα προσωπικά σας.

Δίδυμοι

Στα ερωτικά σας θα παραμείνετε αδιάλλακτοι και θα κυνηγήσετε εκείνους που σας εμπνέουν ακόμα και αν η κατάκτηση τους είναι δύσκολη.

Καρκίνος

Αυτό που σας χρειάζεται είναι να είστε δραστήριοι και αισιόδοξοι και να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα για να στηρίξετε τις προσπάθειες σας για τη ζωή σας σε νέα πλάνα ιδεών.

Λέων

Τομείς που θα επηρεαστούν και που θα αλλάξουν χαρακτηριστικά αυτό το διάστημα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, η ερωτική σας ζωή και οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος

Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε καλυτέρα τις δυσκολίες αλλά και θα εκμεταλλευτείτε γρηγορότερα και τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Ζυγός

Μέσα από τα γεγονότα που θα βιώσετε αυτήν την περίοδο, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και εκτίμηση για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Επιμεληθείτε την ψυχική και την σωματική σας αντοχή, καταστρώστε ένα καλό πρόγραμμα δραστηριότητας και φανείτε πιο προνοητικοί στην διαχείριση των επαγγελματικών σας συμφερόντων.

Τοξότης

Οι αδέσμευτοι διατηρήστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε και τέλος όσοι θέλετε να σώσετε μια σχέση κάντε υπομονή, καθώς τώρα δεν ευνοούνται τολμηρές ενέργειες.

Αιγόκερως

Η εξέλιξη των γεγονότων και οι πιέσεις που ενδεχομένως να δεχτείτε, θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε κάθε λογής σχέσεις και συνεργασίας. Με τρόπο όμως!

Υδροχόος

Παρόλο που ο κόσμος δοκιμάζεται, μέσα σας ξυπνούν όνειρα, επιθυμίες, ιδέες για αλλαγές και άλλα πολλά που βιάζεστε να θέσετε σε εφαρμογή.

Ιχθύες

Φροντίστε τη σωματική και την ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες καθώς και οτιδήποτε προσθέτει ένταση στην αισθηματική σας ζωή.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT