Τα ζώδια της ημέρας (30/04)

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό και η αρμονία της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επιταχύνουν τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Elle 30 Απρ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (30/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 30 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Επιμεληθείτε των οικονομικών σας χωρίς να διατυμπανίζετε τις όποιες επιτυχίες σας

Ταύρος

Ανακουφίζεστε από αναταραχές που ζήσατε τις προηγούμενες εβδομάδες στον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι

Απαλλάσσεστε από μια υποχρέωση που σας είχε αγχώσει. Πολλοί, διαπραγματεύεστε εκ νέου μια εμπορική συμφωνία που είχε μείνει στη μέση.

Καρκίνος

Μην αφήνετε τρίτους αν επεμβαίνουν στη διαχείριση των οικονομικών σας ούτε να σας τρομάζουν με τις αντιλήψεις και τις θεωρίες τους.

Λέων

Αμφιβόλου ποιότητας προτάσεις πρέπει να αποφευχθούν. Άνθρωποι και περιστατικά του παρελθόντος επιστρέφουν στο προσκήνιο.

Παρθένος

Έρχεται νέο κύμα επαγγελματικών υποχρεώσεων και δύστροπης συμπεριφοράς από τον ίδιο χώρο.  Η θεά Τύχη δεν σας εγκαταλείπει αλλά σας χαμογελά από μακριά.

Ζυγός

Μην ρισκάρετε σε κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε. Φανείτε συνεπείς σε κάθε είδους υποχρέωση που έχετε αναλάβει!

Σκορπιός

Είναι η περίοδος που η κάθε αλλαγή, όσο μικρή και αν σας φαίνεται, μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες.

Τοξότης

Έχετε ιδιαίτερες ικανότητες να αποφεύγετε τα δυσάρεστα και πρέπει να  αξιοποιήσετε και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες.

Αιγόκερως

Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι ζητούν με τον τρόπο τους την προσοχή σας και θα πρέπει να τους καθησυχάσετε με την παρουσία και την ψυχραιμία σας.

Υδροχόος

Καλείστε να παίξετε τον ρόλο του ήρωα, αλλά αυτό θα έχει ως συνέπεια τραυματισμούς  και ταλαιπωρίες.  

Ιχθύες

Πείθεστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, προκειμένου στο κοντινό μέλλον, να κερδίσετε ένα στοίχημα, ή ένα χρυσό έπαθλο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT