Τα ζώδια της ημέρας (30/05)

H Αφροδίτη σε δυσαρμονία με Πλούτωνα. Αντιξοότητες οικονομικές ή ερωτικές που πρέπει να προσεχτούν ή να αντιμετωπιστούν θαρραλέα από κάποια ζώδια.

Elle 30 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (30/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 30 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ο παράγοντας της τύχης στις προσωπικές σας υποθέσεις λειτουργεί έτσι ώστε να έχετε επιτυχή επιτυχή αποτελέσματα στα προσωπικά και κοινωνικά σας ενδιαφέροντα.

Ταύρος

Σας δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Ωστόσο ο εργασιακός χώρος θα παραμείνει προβληματικός ενώ οι καθυστερήσεις στις σχετικές υποθέσεις σας θα συνεχιστούν.

Δίδυμοι

Μην απογοητεύεστε στην εργασία. Κινηθείτε δραστήρια στα οικονομικά σας. Υπερασπιστείτε ότι κάνετε ή ότι αγαπάτε. Η μέρα σας βοηθά να κάνετε εκκαθαρίσεις κάθε είδους.

Καρκίνος

Η μέρα σας αιφνιδιάζει, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστα από ανθρώπινες σχέσεις και εξελίξεις γεγονότων. Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Λέων

Το διάστημα είναι ευνοϊκό για τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Εκμεταλλευτείτε το για να προωθήσετε την εργασίας ή για να την συντηρήσετε επιτυχώς.

Παρθένος

Προσέξτε τις σημαντικές υποθέσεις, τις σπουδές και τις μετακινήσεις σας. Επεισόδια δεν θα λείψουν στην αισθηματική σας ζωή και καλό θα είναι να μην βιαστείτε να καταλήξετε σε απόψεις ή σε αποφάσεις.

Ζυγός

Διευρύνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα και αξιολογήστε τις νέες γνωριμίες που θα γίνουν. Τα εξωτερικά γεγονότα σας επηρεάζουν άμεσα τώρα.

Σκορπιός

Μην παίρνετε θέσεις απέναντι σε οτιδήποτε δεν είστε βέβαιοι για τις εξελίξεις. Όσοι είστε μόνοι θα βρεθεί τρόπος να κερδίσετε εντυπώσεις και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Η υπερένταση θα εξακολουθήσει να είναι χαρακτηριστική στη ζωή σας και ομολογουμένως πρέπει να νιώθετε εξοντωμένοι, άλλοι ψυχολογικά και άλλοι σωματικά.

Αιγόκερως

Το στενό περιβάλλον θα σας απασχολήσει έντονα όπως και οι συνθήκες διαβίωσης ή οι προοπτικές αλλαγής τόπου διαμονής στο εγγύς μέλλον.

Υδροχόος

Η ψυχική σας κατάσταση είναι γερή και σας βοηθά να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Η ερωτική σας ζωή αποκτά ένα αρκετά περιπετειώδες κλίμα.

Ιχθύες

Οικονομικά μπορείτε να συντηρηθείτε αλλά μην ελπίζετε σε θαύματα. Μην αμελείτε τις υποχρεώσεις που έχετε και βάλτε μια καλύτερη σειρά προτεραιοτήτων στην εξόφληση των χρεωστικών σας υπολοίπων.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT