Τα ζώδια της ημέρας (31/03)

Ήλιος σε όψη με Ουρανό. Οι αιφνιδιασμοί εξυπηρετούν θετικές σκοπιμότητες.

Elle 31 Μαρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (31/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 31 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα δημοφιλείς φαίνεστε σήμερα, αλλά οι σκέψεις σας είναι κολλημένες στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και καλά κάνετε. Μην αγνοήσετε όμως ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας θίξουν σήμερα. Διαφυλάξτε την καλή σας εικόνα, και μην καταφεύγετε σε ακρότητες. Καιρός να χαλαρώστε και να το ρίξετε λίγο έξω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε λίγο με το σπίτι σας. Η οικογενειακή θαλπωρή είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία σας, καθώς θα πρέπει τώρα να αναθεωρήσετε κάποιο εργασιακό σας πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιο φιλικό άτομο θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα. Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και φιλική. Εκμεταλλευτείτε κοινωνικά την τελευταία μέρα του μήνα.

ΛΕΩΝ

Λίγη χαλάρωση δεν βλάπτει σήμερα. Προσπαθείτε να το ρίξετε λίγο έξω. Έχετε ανάγκη από περισσότερη διασκέδαση. Επαφές με φιλικά άτομα και λίγο έρωτας είναι τα συστατικά της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πιστέψετε όσα σας υποσχεθούν σήμερα, ειδικά αν πρόκειται για φιλικά άτομα. Κακές εκτιμήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μελλοντικές ζημιές. Αξιοποιείστε ευκαιρίες στην εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ

Προβληματισμένοι είστε σήμερα και έχετε την διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας. Κάντε θετικές σκέψεις και προσπαθήστε να κάνετε καινούργιες εκτιμήσεις για την περαιτέρω πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διώξτε σήμερα τα άγχη σας και φροντίστε να κάνετε μία εκδρομή αυτό το σαββατοκύριακο. Ευκαιρίες παρουσιάζονται στην αισθηματική σας ζωή, αν δείξετε περισσότερη εξωστρέφεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο μπορεί να σας ανοίξει τους ορίζοντες στην δουλειά σας. Το νέο μήνα, προωθείστε με ανοικτό μυαλό τα σχέδιά σας χωρίς χρονοτριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λογική σας μπορεί να μην συμφωνεί με την συναισθηματική σας φύση. Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή, και αποφύγετε ψυχολογικές φορτίσεις στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υγεία σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σήμερα. Εντούτοις η μέρα μπορεί να σας χαρίσει μία ευχάριστη έκπληξη στην ερωτική σας ζωή, ιδίως αν οργανώσετε μια εκδρομή για το σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιες οικονομικές διευκολύνσεις μπορεί να σας φτιάξουν το κέφι.. Η αισιόδοξη φύση σας φέρνει φίλους κοντά σας. Αποφύγετε να κάνετε σοβαρές οικονομικές κινήσεις τώρα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT