Τα ζώδια της ημέρας (31/05)

Σελήνη σε καλή όψη με Άρη. Τα συναισθήματα και οι απόκρυφες σκέψεις βρίσκουν τρόπο να εκφραστούν.

Elle 31 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (31/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 31 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Μέσα από τα γεγονότα που θα βιώσετε, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και εκτίμηση για τον εαυτό σας. Μέσα από επιτυχίες και παρακάμψεις εμποδίων θα μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε.

Ταύρος

Επιμεληθείτε την ψυχική και των σωματική σας αντοχή, καταστρώστε ένα καλό πρόγραμμα δραστηριότητας και φανείτε πιο προνοητικοί στην διαχείριση των επαγγελματικών σας συμφερόντων.

Δίδυμοι

Οι αδέσμευτοι διατηρήστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε και τέλος όσοι θέλετε να σώσετε μια σχέση κάντε υπομονή. Εδώ χρειάζεται καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα.

Καρκίνος

Η εξέλιξη των γεγονότων και οι πιέσεις που ενδεχομένως να δεχτείτε, θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε κάθε λογής σχέση και συνεργασίας και να λύσετε μπερδεμένα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από καιρό.

Λέων

Σε σχέση με όσα άλλαξε η γενικότερη οικονομική ανέχεια, μπορείτε να επιδιώξετε τώρα μια γενική ανακατάταξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια και ικανοποίηση.

Παρθένος

Σας διακατέχει το ένστικτο της επιβίωσης και αυτό είναι που θα εκφράσετε στο μέγιστο βαθμό σε αρκετές περιπτώσεις, όταν αισθάνεστε ότι θίγεται το συμφέρον και παραγκωνίζονται οι κόποι σας.

Ζυγός

Η μέρα σας κάνει πιο πρακτικούς, ενώ η εβδομάδα τονίζει την φλόγα των συναισθημάτων σας και της δημιουργικής σας έκφρασης.

Σκορπιός

Παρά τις αντιξοότητες που δεν θα λείψουν, κυρίως στον οικογενειακό χώρο, θα ζωντανέψει μέσα σας μια αισιοδοξία η οποία θα αναδειχτεί σε βασικό ρυθμιστή εξελίξεων και προόδου.

Τοξότης

Διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας και μην ανοίγεστε σε καινούργια έξοδα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες ανανέωσης των συνεργασιών και της προσωπικής σας ζωής.

Αιγόκερως

Παρόλο που ο κόσμος δοκιμάζεται, μέσα σας ξυπνούν όνειρα, επιθυμίες, ιδέες για αλλαγές και άλλα πολλά. Οργανώνοντας τις κινήσεις σας και αξιοποιώντας τις δυνατότητες σας, βγαίνετε στο τέλος νικητές και τροπαιούχοι.

Υδροχόος

Η εποχή σας επιβάλει να παγιώσετε μια νέα κατάσταση ζωής και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις μετά τις εμπειρίες και τις αναστατώσεις που βιώσατε το προηγούμενο διάστημα.

Ιχθύες

Η μέρα τονίζει μέσα σας την ανάγκη να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας περισσότερο από ποτέ αλλά και να αναπτύξετε την ικανότητα στην αντιμετώπιση των ευθυνών που αυτά συνεπάγονται.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT