Τα ζώδια της ημέρας (31/05)

Άρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα. Από τις καλύτερες όψεις του μήνα. Φέρνει εμπνευσμένη δύναμη και δράση, αλλά και υλοποίηση ενός ονείρου ή η κατάκτηση ενός δύσκολου στόχου.

Elle 31 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (31/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 31 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αισθηματικά δεν θα λείψει η ένταση και οι αιφνίδιες καλές στιγμές, ενώ δεν μπορείτε ακόμα να πείτε ότι φτάσατε στο σημείο που θέλετε για να είστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι.

Ταύρος

Σύντομα θα έχετε βοήθεια, ή καλές ειδήσεις γύρω από ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα και σας αναστατώνει. Θα ξαναβρείτε τον ύπνο σας και θα πάρετε ανάσες ανακούφισης.

Δίδυμοι

Διατηρήστε την ψυχραιμία και αποφύγετε αντιθέσεις ή φροντίστε να εξομαλυνθούν διαφωνίες πρόσφατου διαστήματος. Χρειάζεται όμως αρκετή δόση υπομονής και ανοχή για τις σχέσεις εκείνες που σας ταλαιπωρούν.

Καρκίνος

Όσοι ταλαιπωρηθήκατε με την υγεία σας τελευταία θα νιώσετε καλύτερα. Σκεφτείτε πολύ γύρω από τις προσωπικές σας ανάγκες και μην αρχίσετε μία αισθηματική σχέση αν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε επίγνωση για το τι μπορεί να σας προσφέρει.

Λέων

Η μέρα ανοίγει τον ορίζοντα των ενδιαφερόντων σας και ενισχύει τις ερωτικές σας κατακτήσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο σας βοηθά να προχωράτε σταθερά και προσεκτικά.

Παρθένος

Φροντίστε να έχει η δουλειά σας λιγότερες αρνητικές συνέπειες από την γενικότερη κρίση στης εποχής. Οικονομικά μπορείτε να βρείτε μικρές αλλά σημαντικές λύσεις.

Ζυγός

Αρκετά σημαντική είναι αυτή η περίοδος ιδιαίτερα για τις οικονομικές σας συναλλαγές και για την εξισορρόπηση διαφορών που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα στην επαγγελματική σας ζωή.

Σκορπιός

Η μέρα σας διατηρεί μάχιμους αλλά συχνά οι περιστάσεις σας εξουθενώνουν. Βρείτε τρόπο να ανεφοδιάζεστε και κυρίως να μην αφήνετε τον πανικό να σας παρασύρει σε απαισιόδοξες σκέψεις.

Τοξότης

Είστε στο μεσοδιάστημα των εκλείψεων και ταλαιπωρείστε από πολλές μεριές και υποθέσεις. Αντέξτε και τα σχέδιά σας θα ευνοηθούν τους δύο καλοκαιρινούς μήνες.

Αιγόκερως

Οικονομικά μπορείτε να βοηθηθείτε αλλά οι δυσκολίες παραμένουν. Αισθηματικά ένα περιστατικό θα σας εμπνεύσει για κάτι ή θα γίνει αιτία να απαλλαγείτε από κάποιον. Τέλος μην αφήνετε εκκρεμότητες αν θέλετε να νιώσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα τα χέρια σας λυμένα.

Υδροχόος

Προφυλαχτείτε από περίεργες διαθέσεις τρίτων και από συνομωσίες εις βάρος σας. Πλησιάστε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και που έχουν αποδειχτεί χρήσιμοι.

Ιχθύες

Πάρτε αποφάσεις στον αισθηματικό τομέα από την στιγμή που υπάρχουν θετικές προϋποθέσεις και συμπεριφορές από την άλλη πλευρά.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT