Τα ζώδια της ημέρας (07/03)

Η Σελήνη σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, επιτρέπει μια θετική στάση απέναντι σε αισθηματικά και ζητήματα της καθημερινότητας.

ELLE Team 07 Μαρ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (07/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με το διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 7 Μαρτίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αισθηματικά δεν φαίνονται ριζικές αλλαγές και θα πρέπει να αντέξετε αυτά που δεν σας ικανοποιούν ή σας περιορίζουν σε επαναλήψεις. Πείτε όμως διπλωματικά αυτά που θέλετε!

Ταύρος

Προστατέψτε τα κεκτημένα σας, αλλά μην αντιδράτε υπερβολικά γιατί το αποτέλεσμα είναι να χάνετε το δίκαιό σας! Ασχοληθείτε με μια παραγωγική και ευχάριστη δραστηριότητα.

Δίδυμοι

Πρόκειται για μια περίοδο που πολλά πρόκειται να αλλάξουν, ξεκινώντας με καθυστερήσεις ή ανατροπές στα οικονομικά και πρακτικά σας θέματα. Προετοιμαστείτε σήμερα για τα θέματα του αύριο.

Καρκίνος

Ένα είδος ανασφάλειας είναι πιθανόν να σας επηρεάσει ψυχολογικά και να σας αναγκάσει για κάποιο διάστημα να γίνετε εσωστρεφείς. Μια δυσμενής εξέλιξη σε ένα θέμα που ελπίζατε να λυθεί οριστικά επηρεάζει τη διάθεσή σας.

Λέων

Αντέξτε λίγο ακόμα. Χρησιμοποιήστε τις εφεδρικές σας δυνάμεις! Εκφράστε το δημιουργικό σας ταλέντο και θα δείτε το αποτέλεσμα με ικανοποίηση.

Παρθένος

Αποφύγετε να αδικήσετε τον εαυτό σας και μην εκφράζετε παράπονα εκεί που δεν πρέπει. Αποφύγετε επίσης να κάνετε υποδείξεις σε θέματα που δεν είστε γνώστες.

Ζυγός

Αισθηματικά οι νέες γνωριμίες δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, έστω και αν δεχτείτε να κάνετε υπερβολικό κόπο για μικρότερο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε όμως ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα που δεν διαθέτετε πολλές εναλλακτικές για να ξεφύγετε από πιέσεις και αγκυλώσεις του χαρακτήρα σας.

Σκορπιός

Παραμείνετε μάχιμοι ότι και αν συμβεί! Μη βιάζεστε να αποκαταστήσετε τις ζημιές που προκάλεσαν οι κοινωνικές σχέσεις που δεν ευδοκίμησαν και τα οικονομικά που δεν λειτούργησαν ακόμα.

Τοξότης

Οι άλλοι σας βλέπουν διαφορετικά από ότι βλέπετε εσείς τον εαυτό σας και πολλοί από εσάς θα εκπλαγείτε από κουβέντες που θα ακούσετε για το πόσο βαθειά έχουν διεισδύσει στην πραγματικότητά σας. Είναι καλύτερα να έχετε φίλους και υποστηρικτές, από το να ακολουθήσετε μια ματαιόδοξη συμπεριφορά.

Αιγόκερως

Πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ότι σας ευχαριστεί και στο άγνωστο που προκύπτει. Προσοχή σε ότι γνωρίζετε καλά ότι δεν σας προσφέρει συναισθηματική ικανοποίηση.

Υδροχόος

Ενισχύεται η προσωπικότητά σας και ικανοποιούνται πολλές από τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αν θέλετε να έχουν διάρκεια όλα αυτά θα πρέπει να καταστρώσετε μια εποικοδομητική στρατηγική και να καλλιεργήσετε πιο αποδοτικές σχέσεις με όλους εκείνους οι οποίοι σας βάζουν δύσκολα.

Ιχθύες

Σκεφτείτε μήπως τους άλλους τους έχετε δίπλα σας για να τους εκφράζετε τις δυσκολίες και τα παράπονά σας. Δοκιμάστε μιαν άλλη συμπεριφορά που να περιλαμβάνει και τις πικρές αλήθειες που δεν θέλετε να παραδεχτείτε.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: