Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια έντονη βραδιά πάθους;

Διάβασε τη σκέψη του κάθε ζωδίου.

Elle 20 Ιαν. 22
Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά από μια έντονη βραδιά πάθους;

Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε σου αρέσει να περνάς απλώς καλά, σίγουρα μετά από μία έντονη βραδιά πάθους υπάρχουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό σου, οι οποίες φυσικά διαφέρουν σε κάθε περίπτωση και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Ωστόσο το ζώδιό σου παίζει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο σκέψης σου. Όχι μόνο στον δικό σου βέβαια αλλά σε όλων των ανθρώπων και κατά συνέπεια και στον ερωτικό σου παρτενέρ.

Αν θέλεις να μάθεις λοιπόν όλα τα… ανείπωτα μετά τις hot στιγμές που ζήσατε δεν έχει παρά να μάθεις το ζώδιό σου και εμείς θα σου πούμε τι σκέφτεται! Διάβασε και θα εκπλαγείς!

Κριός

Οι Κριοί είναι επίδοξοι εραστές! Όλοι το ξέρουν αυτό! Αν το αγόρι σου ανήκει σε αυτό το ζώδιο θα σε καταπλήξει τόσο με τις επιδόσεις όσο και με τις αντοχές του. Ωστόσο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένη ούτε μετά την ερωτική πράξη. Άσε που η βραδιά μαζί του δεν σταματάει ποτέ γρήγορα ή εύκολα. Βέβαια πρέπει να γνωρίζεις ότι κατά βάθος φοβάται τις δεσμεύσεις και μπορεί την επόμενη μέρα να σου πει “θα ζήσω ελεύθερο πουλί”.

Μπες στο μυαλό του με χιούμορ – Οι ατάκες που σκέφτεται: 

  • Αυτό ήταν σεισμός και μάλιστα πολλών Ρίχτερ.
  • Και που να ‘ξερες ότι αυτό ήταν το ζέσταμα…
  • Σαν κι εμένα κανείς.
  • Μήπως να μην κοιμηθεί εδώ απόψε;

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι εγκεφαλικός και λειτουργεί με το συναίσθημα. Έτσι για να καταλήξετε σε μία  έντονη βραδιά πάθους θα πρέπει πρώτα να έχεις ερεθίσει το μυαλό του. Μετά την ερωτική πράξη θέλει αγάπη και φροντίδα για να νιώσει ο ένας, ο ξεχωριστός. Βέβαια το αξίζει διότι είναι ο αισθησιακός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Όσο για το τι θέλει και δεν στο λέει ευθέως είναι μετά την κρεβατοκάμαρα να πάτε και στην κουζίνα, διότι η σκέψη του είναι στο φαγητό. Οι βραδινές λιγούρες δεν κάνουν εξαιρέσεις.

Μπες στο μυαλό του με χιούμορ – Οι ατάκες που σκέφτεται: 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT