Τα ζώδια της ημέρας (31/01)

Αφροδίτη σε γωνία 30ο με Δία. Ευνοούνται έρωτες και γάμοι. Νέο μέλος στην ευρύτερη οικογένεια.

Elle 31 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (31/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 31 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Σχεδιάστε με προσοχή τις μελλοντικές σας κινήσεις, και αναγνωρίστε τις πραγματικές προθέσεις τού συντρόφου σας. Μην εμπλέξετε τα αισθηματικά σας στον χώρο της δουλειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αναλώνεστε σε ανούσιες ερωτικές περιπέτειες. Η καριέρα σας θα απαιτήσει όλη σας την σοβαρότητα, ενώ παράλληλα κάποιο άτομο θα σας δημιουργήσει κάποια άγχη. Ξεπεράστε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία περίεργη ευφορία σας κυριεύει σήμερα, και οι ιδέες σας αναβλύζουν αβίαστα στην επιφάνεια. Φροντίστε να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο περιβάλλον και κάντε θετικές σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χαλαρώστε από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και βρείτε ανθρώπους να εκφράσετε τις απόψεις σας. Έχετε ανάγκη από λίγη χαλάρωση και μία καλή συζήτηση.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα μπορεί να σας εκθέσει στον επαγγελματικό σας περιβάλλον, και να φέρει κάποια δυσάρεστα στοιχεία στην επιφάνεια. Φροντίστε περισσότερο την οικογένεια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τακτοποιήστε οικονομικές υποχρεώσεις σας, και αναδιοργανώστε το οικονομικό σας πρόγραμμα. Μία σημαντική συζήτηση μπορεί να σας οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ
Η τελευταία μέρα του μήνα δείχνει ήρεμη, και σας βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με τα κοινά και την κοινωνική σας δραστηριότητα. Κάποιο φιλικό πρόσωπο σας βάζει σε έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία καλύτερη περίοδος ξεκινάει με το τέλος του Ιανουαρίου για σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα ασχοληθείτε με το οικογενειακό σας περιβάλλον και μετριάστε τις ερωτικές σας απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήστε λίγο τις σκοτούρες της δουλειάς σας και φροντίστε να έρθετε σε επαφή με θετικούς ανθρώπους. Η καλή σας επικοινωνιακή ικανότητα μπορεί να σας δώσει λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιερώστε τώρα λίγο περισσότερο χρόνο για το σπίτι σας και τα παιδιά σας. Μια θαυμάσια μέρα για να κάνετε μια σημαντική γνωριμία επίσης. Μια βραδινή έξοδος σας χαλαρώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φροντίστε καλύτερα την οικονομική σας διαχείριση και καλύψτε τις υποχρεώσεις σας έγκαιρα. Οι διαπραγματεύσεις σας απαιτούν την προσοχή και την σοβαρότητά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Αντιπαραθέσεις με σύντροφο ή συνεργάτες θα σας εκνευρίσουν σήμερα, πιθανόν για οικονομικά θέματα. Μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε μια όμορφη ερωτική σχέση στο μέλλον.

Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT