Τα scrubs σώματος που λατρεύουν οι beauty addicts για υγιή, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα

Το άρωμα και η σύστασή τους είναι τα στοιχεία που τα κάνουν απλά ακαταμάχητα.

Νίνα Μουσούρη 23 Απρ. 24
Τα scrubs σώματος που λατρεύουν οι beauty addicts για υγιή, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα

Εσύ γνωρίζεις πόσο απαραίτητα είναι τα scrubs σώματος για την ομορφιά και την υγεία του δέρματος; Καθώς οι συγκεκριμένοι beauty σύμμαχοι κάνουν απαλή απολέπιση και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, αφήνουν μια πιο λαμπερή, πιο φρέσκια και πιο ανανεωμένη όψη. Κάπως έτσι, λοιπόν, δικαίως αυτοί οι τύποι προϊόντων είναι απαραίτητοι, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητοί. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που εκεί έξω μας περιμένουν αμέτρητες επιλογές για να τις ανακαλύψουμε. Ωστόσο, παρά την πληθώρα προϊόντων που μπορούμε να βρούμε στην αγορά, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συγκεκριμένη σειρά από scrubs, τα οποία έχουν κατακτήσει τις καρδιές των beauty lovers. Συγκεκριμένα, ο λόγος για τα 3 λαχταριστά Sugar Body Scrubs της Messinian Spa, που αξίζουν σίγουρα μία θέση στο μπουντουάρ μας για να βάλουμε τέλος στη θαμπή και τραχιά επιδερμίδα.

scrubs

Πέρα από τους 3 διαφορετικούς μοναδικούς συνδυασμούς Apricot – Mango, Chocolate Caramel Fudge και Strawberry Yogurt, που μυρίζουν υπέροχα, χάρη στη σύνθεσή τους, προσφέρουν, εγγυημένα, την πολυτελή φροντίδα σώματος που όλες θέλουμε. Αναλυτικότερα και τα 3 Sugar Body Scrubs είναι απαλά για το δέρμα με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι εμπλουτισμένα με κόκκους φυσικών κρυστάλλων ζάχαρης, Π.Ο.Π. οργανικό ελαιόλαδο Καλαμάτας, έλαιο βερίκοκου και βούτυρο καριτέ. Κάπως έτσι, λοιπόν, μιλάμε για αγνά προϊόντα με πλούσια υφή που θρέφουν, ενυδατώνουν, καθαρίζουν και απολεπίζουν σε βάθος, απομακρύνοντας τους ρύπους και  τα νεκρά κύτταρα. Το αποτέλεσμα μετά από κάθε χρήση; Η επιδερμίδα μας είναι ορατά πιο απαλή, μεταξένια και με πιο λεία υφή από ποτέ. Τι άλλο να ζητήσουμε;

Beauty Note: Τα Sugar Body Scrubs της Messinian Spa είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες, ενώ το αναζωογονητικό άρωμά τους ξυπνά τις αισθήσεις. Extra tip; Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με ένα Messinian Spa γιαούρτι σώματος ή γαλάκτωμα, κατά προτίμηση, όταν η επιδερμίδα μας είναι ακόμα νωπή. Αυτό θα κλειδώσει την υγρασία και θα εξασφαλίσει το μέγιστο αποτέλεσμα ενυδάτωσης.

Ποιο θα γίνει το δικό σου αγαπημένο;

scrubs

Sugar Body Scrub, Apricot – Mango, Messinian Spa.

scrubs

Sugar Body Scrub, Chocolate Caramel Fudge, Messinian Spa.

scrubs

Sugar Body Scrub, Strawberry Yogurt, Messinian Spa.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT