Victoria Beckham x Mango: 7 κομμάτια που λατρέψαμε στην πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία της σεζόν

Τα value for money και ταυτόχρονα luxury items που έχουν την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας.

Elle 24 Απρ. 24
Victoria Beckham x Mango: 7 κομμάτια που λατρέψαμε στην πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία της σεζόν

Τι συμβαίνει όταν δύο brands που αγαπάς, αποφασίζουν να συνεργαστούν; Τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια που έχεις δει για αυτή τη σεζόν. Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως η Victoria Beckham θα συνεργαστεί με τη MANGO για τη δημιουργία μίας συλλογής που πιθανολογούμε πως σε λίγες ώρες θα γίνει sold-out. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια δέχθηκε την πρόκληση να γίνει guest designer στο brand που λατρεύουν οι fashion lovers, χαρίζοντας στο κοινό value for money κομμάτια που φέρουν την υπογραφή της και είναι ο ορισμός της κομψότητας.

Τα τελευταία χρόνια, η Victoria Beckham έχει αποδείξει την προτίμησή της προς τον μινιμαλισμό, κάτι που ακολουθεί και στις συλλογές της, αλλά και στην προσωπική της γκαρνταρόμπα. Η ίδια προτιμά τα απλά και άκρως εντυπωσιακά sheath φορέματα που μπορείς να φορέσεις σε αρκετές περιστάσεις, τα blazers που προσδίδουν κομψότητα σε κάθε look – ανεξάρτητα από το πόσo casual είναι – τα tailored παντελόνια, όπως και τα ξεχωριστά αξεσουάρ.

Ρίχνοντας μια ματιά στα κομμάτια που είναι διαθέσιμα, εντοπίζουμε πως η Victoria Beckham “έφερε” ακριβώς την ίδια αισθητική στη συνεργασία με τη MANGO, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή συλλογή που είναι κατασκευασμένη από πολυτελή υφάσματα και είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο που διανύουμε. Είτε αναζητούμε κομμάτια για επίσημες περιστάσεις ή για τις elevated καθημερινές μας εμφανίσεις, η capsule αυτή συλλογή φαίνεται να έχει διαβάσει τη σκέψη μας.

Βλέποντας λοιπόν με προσοχή τα κομμάτια που θα συνοδεύσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, συγκεντρώσαμε τα items που δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας.

Σατινέ φόρεμα

Victoria Beckham

Πουκάμισο από σατέν και μετάξι

Victoria Beckham

Καμπαρντίνα από 100% λινό

Victoria Beckham

Ντραπέ halter κορμάκι

Victoria Beckham

Φόρεμα με πιέτες και διακοσμητικές ραφές

Victoria Beckham

Παντελόνι καμπάνα κοστουμιού

Victoria Beckham

Μάξι φούστα από φυσικές ίνες

Victoria Beckham

 

Φωτογραφίες: Courtesy of MANGO

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT