6 απλά styling tips για να αναβαθμίσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Έξυπνα tricks που θα αναδείξουν το στιλ σου.

Elle 26 Απρ. 24
6 απλά styling tips για να αναβαθμίσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Με τη διαδοχή της νέας εποχής αναμφίβολα νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, προκειμένου τα outfits σου να είναι συμβατά με τις τάσεις όσο και με τις καιρικές συνθήκες της περιόδου. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να τρέξεις στα μαγαζιά για να προσθέσεις στην προσωπική σου συλλογή τα νέα trends της άνοιξης και ό,τι αυτή τη στιγμή θεωρείται hot, καθώς μπορείς με μικρές αλλαγές στο στιλ σου και απλά tips να έχεις ένα stylish αποτέλεσμα, χωρίς να ξοδέψεις χρήματα.

Στην πραγματικότητα, εκεί που πρέπει να επικεντρωθείς είναι στις έξυπνες ιδέες που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνισή σου. Προσπάθησε να πειραματιστείς, βλέποντας τα items που έχεις στη ντουλάπα σου και συνδυάζοντάς τα με διαφορετικό τρόπο. Με λίγα λόγια, μπορείς να προσπαθήσεις συνδυασμούς που δεν είχες δοκιμάσει μέχρι αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις νέα “παλιά” σύνολα μέσα από την υπάρχουσα ντουλάπα σου.

Πώς θα αναβαθμίσεις, λοιπόν, την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου; 5 tips θα σου δώσουν ιδέες για τα ανοιξιάτικα looks σου.

1. Σχέδια

Όπως αποδείχθηκε βλέποντας τις εικόνες από την πασαρέλα καταλήγουμε στο ότι πρέπει αυτή τη σεζόν να προσθέσουμε στο στιλ μας σχέδια και μοτίβα που σε άλλη περίπτωση δεν θα τολμούσαμε. Αυτή τη σεζόν οφείλουμε να πειραματιστούμε, φορώντας εκείνη την μπλούζα ή το φόρεμα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας και ξεχειλίζει από ζωντάνια.

2. Αξεσουάρ

Με ένα εντυπωσιακό κολιέ μπορείς να αναβαθμίσεις ένα τοπ ή ένα φόρεμα, με μία τσάντα ή ένα clutch να αναδείξεις το τελικό look σου. Γνωρίζεις πολύ καλά πως τα αξεσουάρ έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν το στιλ σου, ωστόσο πολλές φορές το αμελείς. Θα δεις πως με το να αξιοποιήσεις διαφορετικά αξεσουάρ στα σύνολά σου, θα είναι λες και έχεις στα χέρια σου ολοκαίνουρια looks.

3. Trends

Εννοείται πως μπορείς να προσθέσεις στο στιλ σου trends που έχεις κατά νου, γιατί δεν είναι κακό να πειραματίζεσαι. Ωστόσο, καλύτερα να επιλέγεις αυτά που σου ταιριάζουν και είναι συμβατά με το στιλ σου, ώστε να μπορείς τα υποστηρίξεις με το κατάλληλο attitude. Με το να νιώθεις ο εαυτός σου, θα καταφέρεις στην πραγματικότητα να αναδείξεις το σύνολό σου.

4. Άνεση

Τις τελευταίες σεζόν έχει γίνει φανερό πως οι σχεδιαστές έχουν αποφασίσει να επενδύσουν σε ρούχα και αξεσουάρ που συνδυάζουν το στιλ με την άνεση, προκειμένου να μπορούν να εισέλθουν στον κόσμο μιας σύγχρονης γυναίκας. Αυτό σημαίνει πως κι εσύ μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα αυτό και να προτιμήσεις την άνεσή σου, χωρίς ωστόσο να θυσιάσεις το στιλ σου. Επίλεξε λοιπόν να αξιοποιήσεις τα items που και είναι hot αυτή τη στιγμή, αλλά δεν σε περιορίζουν.

5. Υφάσματα

Δεδομένου ότι η άνοιξη είναι μία απρόβλεπτη εποχή, χωρίς κάποιος να μπορεί να σου εξασφαλίσει την καλοκαιρία, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέγεις looks που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σου. Έτσι, προτίμησε τα υφάσματα που αφήνουν το δέρμα σου να αναπνέει, τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη είτε έχει λίγο κρύο, είτε επικρατεί ζέστη.

6. Nude αποχρώσεις

Αν είσαι λάτρις του nude, μπορείς φυσικά να δημιουργήσεις ένα μονοχρωματικό look, ωστόσο μη διστάσεις να προσθέσεις στο τελικό αποτέλεσμα ένα αξεσουάρ που να τραβάει τα βλέμματα είτε μιλάμε για την απόχρωση ή για την ιδιαιτερότητα του item. Θα είναι το παπούτσι, η τσάντα ή τα κοσμήματα; Όποια επιλογή κι αν κάνεις, να είσαι σίγουρη πως θα δώσει το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σου.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT