BLOG Gourmet News: Kool Life – Το νέο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου

Το καινούριο στέκι του διάσημου σεφ προσφέρει νόστιμα και πρωτότυπα εδέσματα σε όσους κάνουν μια βόλτα στα βόρεια προάστια.

Elle 28 Δεκ. 12
BLOG Gourmet News: Kool Life – Το νέο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου

Έμεινα για μερικά λεπτά έκθαμβη μπροστά στο πιάτο με τον τραχανά μαγειρεμένο με απάκι. H ευωδιά από το θυμάρι και το μοσχολέμονο τρυπούσε ηδονικά τα ρουθούνια. Το πιάτο συμπλήρωνε παιχνιδιάρικο ποπκόρν, επάνω στο οποίο ήρθε να ξαπλώσει ο… βλάχος αγκαλιά με μια αμπούλα ρόκας. Ένα τόσο τρελιάρικο και συνάμα ντελικάτο πιάτο μόνο ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου μπορεί να το συλλάβει. Παρόλο που η μαγειρική του σε στέλνει στα αστέρια, ο ίδιος πατάει γερά στη γη. Θα τον συναντήσετε στην κουζίνα του καινούριου εστιατορίου Kool Life του ντιζάιν ξενοδοχείου Life Gallery στην Εκάλη.

Ο λόγος που ο ανήσυχος σεφ ανηφόρισε στα Β.Π. ήταν, όπως λέει: «Για να βρεθώ πιο κοντά στους πελάτες μου των βορείων προαστίων, που δυσκολεύονται να έρθουν στο Βαρούλκο στην Πειραιώς».

Η σουπιά γλιστρά σαν μετάξι στη γλώσσα, χαρίζοντας γευστικές εκρήξεις από τα μαυρομάτικα φασόλια με πιπεριά Φλωρίνης, σαλικόρνια και αστεροειδή γλυκάνισο. Ένα γευστικό ποίημα με μαγικά αποτελέσματα στον ουρανίσκο. Αξίζει ένα χειροκρότημα στον σεφ, τα πιάτα του οποίου εξυψώνουν τα χαρίσματα ακόμη και των ταπεινών ψαριών.

Info: Kool Life Λ. Θησέως 103 , Εκάλη τηλ.: 211 1067444.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT