10 epic στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε από τη φετινή απονομή των Oscars

Αυτά είναι τα 10 στιγμιότυπα που θα αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ιστορία του θεσμού!

Elle 29 Μαρ. 22
10 epic στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε από τη φετινή απονομή των Oscars
Cover photo: @theacademy

Από το απίστευτο περιστατικό με τον Will Smith και τον Chris Rock που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, την εμφάνιση των παρουσιαστριών με τις πιτζάμες (εξαιρετική αναφορά στην περίοδο του εγκλεισμού και της καραντίνας) μέχρι τις συγκλονιστικές ερμηνείες των διάσημων προσκεκλημένων, δεν έλειπε τίποτα από τα φετινά Oscars!

1) Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου κέρδισε η Ariana DeBose για το West Side Story, η οποία συγκινημένη κάλεσε το κοινό να φανταστεί το πώς είναι για ένα κορίτσι να κάθεται στο πίσω κάθισμα ενός λευκού Ford Focus: «Όταν κοιτάς στα μάτια της, βλέπεις μια ανοιχτά έγχρωμη queer γυναίκα, μια γυναίκα Αφρο-Λατίνα, που βρήκε τη δύναμή της στη ζωή μέσω της τέχνης. Οπότε στον καθένα από εσάς που αμφισβήτησε την ταυτότητά του ή αισθάνεται πως βρίσκεται σε μια γκρίζα ζώνη, σας υπόσχομαι αυτό: αλήθεια υπάρχει θέση για εμάς!»

2) Αργότερα μέσα στη βραδιά, ο Troy Kotsur έγινε ο πρώτος κωφός που κέρδισε Oscar ερμηνείας. Έκανε μια κωμική μίμηση του αγαπημένου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Ποπάι, αστειεύτηκε με το γεγονός που δίδασκε στον Πρόεδρο Joe Biden βρισιές στη νοηματική γλώσσα (το καστ του CODA επισκέφτηκε πρόσφατα τον Λευκό Οίκο!) και συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον πατέρα του: «Μπαμπά έμαθα τόσα από εσένα! Θα σ’ αγαπώ για πάντα! Είσαι ο ήρωάς μου…»

Διάβασε τις υπόλοιπες epic στιγμές στο thenotebook.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT