Μήπως το 2021 είναι η χρονιά της επανασύνδεσης; 5 celebrity ζευγάρια που το επιβεβαιώνουν

Μήπως τελικά το φαινόμενο Bennifer δεν ήταν μοναδικό; Όλο και περισσότεροι διάσημοι φημολογείται πως επιστρέφουν στους πρώην συντρόφους τους. Πάμε να δούμε τα 4 celebrity ζευγάρια που επανασυνδέθηκαν μέσα στο 2021.

Elle 24 Ιουν. 21
Μήπως το 2021 είναι η χρονιά της επανασύνδεσης; 5 celebrity ζευγάρια που το επιβεβαιώνουν
Cover photo: @moodof90s.

Jennifer Lopez – Ben Affleck

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sana? (@jlopez.queen)

Περιμέναμε ποτέ πως το ζεύγος Bennifer θα είναι ξανά μαζί 17 χρόνια μετά; Απολύτως όχι, αλλά εδώ είμαστε. Τον Ιανουάριο του 2021, ο Ben Affleck φέρεται να χώρισε με τη φίλη του Ana de Armas. Δύο μήνες αργότερα, η Jennifer Lopez και ο αρραβωνιαστικός Alex Rodriguez επιβεβαίωσαν ότι είχαν χωρίσει μετά από τέσσερα χρόνια μαζί. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον Ben και τη Jennifer να αρχίσουν να περνούν χρόνο μαζί, με τον Ben να επισκέπτεται τη Jennifer στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στις 30 Απριλίου.

Από αυτές τις πρώτες αναφορές, το ζευγάρι έχει ταξιδέψει μαζί στη Μοντάνα και το Μαϊάμι. Τα προηγούμενα χρόνια, το ζευγάρι είχε μιλήσει για την αγάπη που κάποτε ένιωθαν, έτσι είναι απολύτως λογικό να κρατούν ακόμη μια «ισχυρή σχέση».

Khloé Kardashian – Tristan Thompson

celebrity

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson είναι πάλι μαζί !. Η Khloe επιβεβαίωσε ότι επέστρεψε στον Tristan στο γλυκό αφιέρωμα των 30ων γενεθλίων που διοργάνωσε για τον πατέρα της κόρης της, True.

«Αυτοί που προορίζονται να είναι μαζί, είναι αυτοί που περνούν όλα όσα μπορούν να τους διαλύσουν και βγαίνουν ακόμα πιο δυνατοί από ό, τι πριν», έγραψε στο Instagram.

«Ευχαριστώ που μου έδειξες όλα όσα είπες ότι θα έκανες. Για τον πατέρα που είσαι. Για τον καλύτερο φίλο που έχω βρει σε σένα. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να μην  κάνω τίποτα μαζί σου και νιώθω σαν να κάνω τα πάντα. Ελπίζω να ξέρεις σήμερα και κάθε μέρα πόση αγάπη έχεις από εμένα και από τόσους ακόμη. Χρόνια πολλά, TT! Καλώς ήλθες στα 30! Ανυπομονώ για όλες τις αναμνήσεις. Τώρα η ζωή αρχίζει να γίνεται καλή! ”

Βέβαια 2 ημέρες πριν, στις 21 Ιουνίου, ξέσπασαν τα νέα για τον χωρισμό τους μετά από αναφορές ότι ο Thompson πιθανότατα μπήκε σε ένα δωμάτιο με τρεις γυναίκες σε πάρτι γενεθλίων στο Bel Air την Παρασκευή και εμφανίστηκε 30 λεπτά αργότερα εμφανώς “κουρασμένος” ή “ατημέλητος”, μόλις μια μέρα μετά το φαγητό με την Khloe και την κόρη τους True.

Jennifer Garner –  John Miller

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Το ζευγάρι (σύμφωνα με πληροφορίες) είναι πάλι μαζί. Στις 4 Μαΐου, η Us Weekly αποκάλυψε η ηθοποιός ​​και ο πρώην διευθύνων σύμβουλός της Caliburger ήταν πάλι μαζί εδώ και μερικές εβδομάδες. Οι δύο τα είχαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2018 και η σχέση της  χρονολογείται για πάνω από ένα χρόνο προτού χωρισούν φιλικά το 2020.

Angelina Jolie – Johnny Lee Miller

Σύμφωνα με πληροφορίες της PageSix, η Angelina Jolie έχει έρθει ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Lee Miller, έπειτα από σχεδόν μια εικοσαετία από το διαζύγιό τους. Η Αμερικανική Sun αναφέρει ότι οι δύο πρώην είναι ξανά μαζί και όχι μόνο! Ήδη η Angelina Jolie έχει συστήσει τον Johnny στα παιδιά της, στον 17χρονο Pax και στον 12χρονο Knox, κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1995 με αφορμή τη συμμετοχή τους στην ταινία «Hackers». Παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 1996. Ωστόσο, το πολύ πιεσμένο και βαρύ πρόγραμμά τους στο Hollywood σιγά σιγά τους απομάκρυνε με τον χωρισμό τους να έρχεται τον Σεπτέμβριο του 1997. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε τελικά στις αρχές του 1999 με τους ίδιους να διατηρούν φιλικές επαφές στο πέρασμα των χρόνων.

Το 2004 σε συνέντευξή της στο Β magazine, η Jolie είχε δηλώσει για το διαζύγιο με τον Miller: «Ήταν ίσως το πιο χαζό πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT