Alex Rodriguez: Δημοσίευσε φωτογραφία με την πρώην σύζυγό του μετά τον χωρισμό του από την Jennifer Lopez

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez μετά το χωρισμό τους; Αυτή είναι η απορία που έχουν οι θαυμαστές του πρώην ζευγαριού και οι έντονες φημολογίες για των δύο stars δεν έχουν τέλος.

Elle 11 Μαΐ. 21
Alex Rodriguez: Δημοσίευσε φωτογραφία με την πρώην σύζυγό του μετά τον χωρισμό του από την Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez και οAlex Rodriguez μετά από πολλούς μήνες έντονης φημολογίας επιβεβαίωσαν και δημόσια τον χωρισμό τους. Οι δύο τους, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

Και μπορεί πλέον το ζευγάρι να μην είναι μαζί όμως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, ενώ συνεργάζεται μαζί και επαγγελματικά. Ωστόσο, τόσο η Jennifer Lopez όσο και ο Alex Rodriguez συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου και κάθε τους κίνηση τώρα σχολιάζεται περισσότερο από ποτέ.

Alex Rodriguez

Πρώτα είδαμε τα δημοσιεύματα που μιλούν για πιθανή επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον πρώην της, Ben Affleck,  καθώς άρχισαν να περνούν χρόνο μαζί, και τώρα, ο Rodriguez μετά από μια ανάρτηση του με την πρώην σύζυγό του, Cynthia Scurtis, έκανε τους θαυμαστές του να αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

Διάβασε περισσότερα και δες την ανάρτηση του Αlex Rodriguez στο Fthis.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT