Amber Heard: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τη δικαστική διαμαχή με τον Johnny Depp

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη με τον Johnny Depp έδωσε η Amber Heard.

Elle 15 Ιουν. 22
Amber Heard: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τη δικαστική διαμαχή με τον Johnny Depp

Η Amber Heard στη συνέντευξη που έδωσε στο NBC είπε πως δεν κατηγορεί τους ενόρκους για την απόφαση που πήραν εναντίον της, ενώ μίλησε για τον ρόλο που έπαιξαν τα social media, λέγοντας ότι ο σχολιασμός στο διαδίκτυο για την υπόθεση ήταν «άδικος» απέναντί της. «Δεν κατηγορώ [τους ενόρκους] -Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός».

Η Heard, ωστόσο, επέκρινε τους σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι ήταν αδικαιολόγητα και συντριπτικά στο πλευρό του Depp σε όλη τη διάρκεια της δίκης των επτά εβδομάδων. Ένα άρθρο του NBC που συνοδεύει την συνέντευξη της Heard σημείωσε πώς το hashtag #justiceforjohnnydepp (δικαιοσύνη για τον Johnny Depp) στο TikTok είχε σχεδόν 20 δισεκατομμύρια προβολές ενώ το #justiceforamberheard (δικαιοσύνη για την Amber Heard) συγκέντρωσε περίπου 80 εκατομμύρια. Εν τω μεταξύ, το #amberheardisguilty (η Amber Heard είναι ένοχη) και τα hashtags με παρόμοιο θέμα συγκέντρωσαν 900 εκατομμύρια προβολές, ανέφερε το NBC.

«Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή για το τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες», είπε η ηθοποιός. «Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά. Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος, ακόμα κι αν νομίζει ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι νομίζει πως στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο», υππογράμμισε.

Δες το βίντεο της συνέντευξης στο real.gr

Cover photo: Ron Sachs/Consolidated News Pictures/Getty Images

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: