Amy Winehouse: Ο κολλητός της φίλος περιγράφει τις τελευταίες της μέρες

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της Amy Whinehouse ο καλύτερος της φίλος και συγκάτοικός της για μία δεκαετία, αναφέρθηκε στην αείμνηστη τραγουδίστρια, στους αγώνες της με την ψυχική υγεία, τις εξαρτήσεις και τη συνεχή πίεση της παγκόσμιας φήμης.

Elle 17 Ιουν. 21
Amy Winehouse: Ο κολλητός της φίλος περιγράφει τις τελευταίες της μέρες
Cover photo source: @amywinehouse

Ο Tyler James συνάντησε αρχικά την τραγουδίστρια όταν εκείνη ήταν 12 ετών και εκείνος 13 ετών, στη Σχολή Θεάτρου, έμεινε μαζί της μέχρι την ενηλικίωση και συγκατοικούσαν στο σπίτι του, στο Κάμντεν, στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Οι δυο τους δέχονταν από κοινού προτάσεις από δισκογραφικές εταιρείες, αν και ήταν η Amy Winehouse που έγινε απροσδόκητα γνωστή σε όλο τον κόσμο, αλλά όπως σημειώνει ο James, στο τέλος «λαχταρούσε την κανονικότητα».

Amy Winehouse

Photo source: @amywinehouse

Στις 23 Ιουλίου του 2011, ο James έφτασε στο σπίτι – έχοντας βγει έξω σε μια προσπάθεια να την αναγκάσει να σταματήσει να πίνει αλκοόλ – και βρήκε ένα ασθενοφόρο παρκαρισμένο έξω.

Σε νέα συνέντευξή του στην εφημερίδα The Times, περιγράφει τη σκηνή και λέει: «Ήταν σαν πρεμιέρα ταινίας εκεί έξω». Η Amy Winehouse επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε σε ηλικία 27 ετών από δηλητηρίαση από αλκοόλ. Ο εθισμός στο αλκοόλ επιδεινώθηκε από τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της βουλιμίας.

«Η Amy ήταν ένα κορίτσι 20 ετών που έπασχε από εθισμό και τα πάντα ήταν μέρος αυτού. Όλοι το παρακολουθούσαν» λέει ο James, αν και τονίζει «το πόσο κοντά ήταν να γίνει υγιής» και «να εγκαταλείψει το αλκοόλ πριν από τον θάνατό της». Προσθέτει ότι είχε ήδη κάνει ηρωίνη και κρακ χρόνια πριν.

Διάβασε περισσότερα για τα όσα αποκάλυψε ο φίλος της Amy Winehouse στο real.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT