David Beckham: Παραχώρησε το Instagram account του σε γιατρό που βοηθάει γυναίκες στο Χάρκοβο να γεννήσουν

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγγλίας, David Beckham, παραχώρησε χθες τον λογαριασμό του στο Instagram σε μια γιατρό που βοηθάει γυναίκες να γεννήσουν στο Χάρκοβο, πόλη της ανατολικής Ουκρανίας.

Elle 22 Μαρ. 22
David Beckham: Παραχώρησε το Instagram account του σε γιατρό που βοηθάει γυναίκες στο Χάρκοβο να γεννήσουν
Cover photo: @davidbeckham

Ο 46χρονος Beckham , πρώην παίκτης της Manchester United και της Ρεάλ Μαδρίτης και συνιδιοκτήτης της Inter Miami, μιας ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ενημέρωσε τους 71,6 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram να παρακολουθούν το προφίλ του για να βλέπουν το έργο της Iryna, μιας παιδοαναισθησιολόγου, και της ομάδας της εν μέσω του πολέμου.

Ο Beckham, ο οποίος είναι πρεσβευτής καλής θέλησης της UNICEF, της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά, ανέβασε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του και κάλεσε τους ακολούθους του να στηρίξουν το έργο της υπηρεσίας του ΟΗΕ στην Ουκρανία.

Το Χάρκοβο έχει δεχτεί μπαράζ ρωσικών πληγμάτων που έχουν καταστρέψει πολλά κτίρια από τότε που η Μόσχα ξεκίνησε την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως την αποκαλεί, στην Ουκρανία τον περασμένο μήνα.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν λέει ότι η επιχείρηση στοχεύει στον αφοπλισμό της Ουκρανίας και στην απομάκρυνση των επικίνδυνων εθνικιστών. Οι δυτικές χώρες τον χαρακτηρίζουν επιθετικό πόλεμο και έχουν επιβάλει τιμωρητικές κυρώσεις που στοχεύουν να καταρρακώσουν την οικονομία της Ρωσίας.

Διάβασε για την Iryna και τις φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκε στο real.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT