Bella Hadid: Οι φωτογραφίες από την επώδυνη θεραπεία και η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Τον τελευταίο καιρό το διάσημο μοντέλο έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του.

Elle 07 Αυγ. 23
Bella Hadid: Οι φωτογραφίες από την επώδυνη θεραπεία και η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Η Bella Hadid προτιμά να είναι αληθινή στα social media, χωρίς να κρύβει τα δύσκολα κομμάτια της ζωής της. Μπορεί να έχει μία λαμπερή καθημερινότητα και να απολαμβάνει στιγμές πολυτέλειας, ωστόσο η ίδια αρκετές φορές έχει αναφερθεί στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Πριν από λίγες εβδομάδες, το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο καιρό από τα social media, τη δουλειά και τη δημόσια ζωή προκειμένου να επικεντρωθεί στη θεραπεία της. Εδώ και αρκετά χρόνια, η Hadid έχει αποκαλύψει πως πάσχει από τη νόσο του Lyme, η οποία συχνά την υποχρεώνει να αναζητά ιατρική βοήθεια εξαιτίας των άσχημων συμπτωμάτων.

Μόλις πριν από λίγες ώρες, η Bella Hadid μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό μία σειρά από φωτογραφίες μετά από εβδομάδες απουσίας, όπου τη βλέπουμε να λαμβάνει τη θεραπεία της, γεγονός που έχει γίνει καθημερινότητα για την ίδια, ενώ εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα για την υγεία της. “Ο μικρός μου εαυτός θα ήταν πολύ περήφανος για τον ενήλικο εαυτό μου που δεν τα παράτησα”, έγραψε στο ποστ της ευχαριστώντας τη μητέρα της που ποτέ δεν δημοσιοποίησε το ιστορικό της και που πάντα βρισκόταν στο πλευρό της.

“Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, που χειροτερεύει με τον καιρό και με τη δουλειά ενώ προσπαθώ να κάνω περήφανους τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με κατέβαλε με πολλούς τρόπους που δεν μπορώ να εξηγήσω. Το να είμαι τόσο στεναχωρημένη και άρρωστη με τις περισσότερες ευλογίες, προνόμια, ευκαιρίες και αγάπη γύρω μου ήταν ίσως το πιο μπερδευτικό πράγμα. Ένα πράγμα που θέλω να εκφράσω σε όλους είναι ότι πρώτον είμαι εντάξει και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και δεύτερον ότι δεν θα άλλαζα τίποτα στον κόσμο. Αν έπρεπε να το ξαναπεράσω να φτάσω εδώ, σε αυτή τη στιγμή που είμαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα το ξαναέκανα από την αρχή. Με έκανε αυτό που είμαι σήμερα”, έγραψε στην εξομολόγησή της.

Παράλληλα, δήλωσε πως “το σύμπαν δουλεύει με τους πιο επώδυνους και όμορφους τρόπους, όμως πρέπει να πω πως αν παλεύετε, θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Το υπόσχομαι. Κάντε ένα βήμα, μείνετε δυνατοί, έχετε πίστη στη διαδρομή σας, περπατήστε στην αλήθεια σας και τα σύννεφα θα ξεκαθαρίσουν. Έχω τόση ευγνωμοσύνη και οπτική για τη ζωή, αυτές οι 100+ ημέρες του Lyme, της χρόνιας ασθένειας, της θεραπείας, περίπου 15 ετων του αόρατου πόνου, άξιζαν αν μπορώ, θεού θέλοντος, να έχω μία ζωή που να μεταδίδω την αγάπη και να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου για πρώτη φορά”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Η ίδια μάλιστα εκμυστηρεύτηκε πως ακόμα κι αν η εμπειρία της ήταν επώδυνη, το αποτέλεσμα τη βοήθησε να δει τα πράγματα από άλλη οπτική, ευχαριστώντας όλους όσους τη στηρίζουν από τους φαν και τους δικούς της ανθρώπους μέχρι το γιατρό της και το ιατρικό προσωπικό. Παράλληλα, η Bella Hadid εξήγησε πως θα επιστρέψει όταν νιώσει έτοιμη, δεδομένου ότι προς το παρόν βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης.

Από την άλλη, δεν παρέλειψε να αφιερώσει ένα ξεχωριστό ποστ στον σκύλο της, που δεν έφυγε από το πλευρό της, προκειμένου να της δίνει κουράγιο και να της κρατάει συντροφιά τις δύσκολες αυτές στιγμές.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT