Beyoncé: Δε θα πιστεύεις το αστρονομικό ποσό της περιουσίας της

H Beyoncé είναι από τις πιο δημοφιλής τραγουδίστριες της γενιάς της. Η ίδια με την επιτυχημένη παρουσία της στο κόσμο του θεάματος έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο icon και παράλληλα έχει «χτίσει» και μια τεράστια περιουσία.

Elle 07 Απρ. 21
Beyoncé: Δε θα πιστεύεις το αστρονομικό ποσό της περιουσίας της

Η Beyoncé και ο Jay Z είναι ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας και κάθε χρόνο βλέπουν τα μηδενικά στην περιουσία τους να αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Και μπορεί ο Jay Z να θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους άνδρες του κόσμου, ωστόσο και η προσωπική περιουσία της καλλονής συζύγου του μόνο ευκαταφρόνητη δεν είναι! Για την ακρίβεια σύμφωνα με το Forbes η εκτιμώμενη καθαρή αξία της περιουσία της ανέρχεται σε ένα αστρονομικό,  για το οποίο η Beyoncé, εδώ και 25 χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό στερέωμα, έχει εργαστεί συχνά για να το αποκτήσει.

beyonce

Η Βασίλισσα της pop σκηνής, όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές, είναι γνωστό ότι ξοδεύει πολλά χρήματα σε πολυτελείς διακοπές και για καλλωπισμό. Ωστόσο, παράλληλα όλοι ξέρουμε πως είναι  από τους καλλιτέχνες που όταν χρειάζεται βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο το ίδρυμά της, το BeyGOOD συνεργάστηκε με τον ιδρυτή του Twitter Jack Dorsey για να δωρίσει 6 εκατομμύρια δολάρια σε προσπάθειες για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάθε το αστρονομικό πόσο που ανέρχεται η περιουσία της Beyoncé στο Glance.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT