H Blake Lively μιλά ανοιχτά για την ανασφάλεια που ένιωθε με το σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες

Κάθε γυναίκα μετά από μια εγκυμοσύνη βλέπει αλλαγές στο σώμα της. Αυτό συνήθως έχει επιπτώσεις στην αυτοπεποίθησή της. Έτσι και η ηθοποιός, Blake Lively, μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε το σώμα της να είναι πολύ διαφορετικό μετά την τρίτη εγκυμοσύνη.

Elle 01 Φεβ. 21
H Blake Lively μιλά ανοιχτά για την ανασφάλεια που ένιωθε με το σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες

Η Blake Lively είναι μια πολύ τρυφερή και αφοσιωμένη μητέρα. Η ίδια τον Οκτώβριο του 2019 έφερε στο κόσμο το τρίτο της παιδί, την Betty, και έκτοτε ζει τις πιο ευτυχισμένες, οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα, η ηθοποιός  μπορεί να μην μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ωστόσο, πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα. Συγκεκριμένα, η Blake Lively με μερικά insta stories μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματα της όταν είδε το σώμα της να αλλάζει εντελώς μετά τις εγκυμοσύνες. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με outfits που έχει φορέσει, κατά καιρούς , σε δημόσιες εμφανίσεις που έκανε μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Έτσι, σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε η Blake Lively αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε τότε, όταν έπρεπε να βρει κάποιο ρούχο που να της ταιριάζει. «Φόρεσα ένα πουκάμισο Lanvin μαζί  με ένα φόρεμα από το net a porter για να κάνω αυτό το outfit να μοιάζει ωραίο», έγραψε χαρακτηριστικά η Blake στη φωτογραφία που φοράει ένα total black σύνολο, όταν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «The Tonight Starring Jimmy Fallon»τον Ιανουάριο του 2020. «Επειδή κανένας δεν είχε σχέδια που να μου ταιριάζουν μετά τον τοκετό και πάρα πολλά ρούχα από τα καταστήματα δεν μου πήγαιναν. Αυτό το γεγονός, να μην ταιριάζει το σώμα των γυναικών σε κανένα ρούχο από αυτό που προσφέρουν οι εταιρίες, δεν τους προωθεί  ένα καλό μήνυμα για την αλλαγή που δέχεται το σώματος τους μετά την εγκυμοσύνη. Είναι αποξενωτικό και μπερδεμένο.», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Blake Lively.

 

Με την ανάρτησή της η ηθοποιός έκανε και μια σημαντική σημείωση. Η ίδια τόνισε ότι στο παρελθόν θα ήθελε να νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση με το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. «Εύχομαι τότε να ένιωθα τόσο σίγουρη όσο και τώρα, ένα χρόνο αργότερα που κοιτάζω πίσω. Αυτό το σώμα μου έδωσε ένα μωρό. Και προσέφερε ολόκληρη την τροφοδοσία του μωρού. Πόσο όμορφο θαύμα. Ωστόσο, αντί να αισθάνομαι περήφανη ένιωθα ανασφαλής απλώς και μόνο επειδή δεν μου ταίριαζε ένα ρούχο. Πόσο ανόητη είναι αυτή η οπισθοδρομική άποψη», έγραψε η ηθοποιός και με αυτή της ανάρτηση θέλησε να στείλει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί αλλαγές στο σώμα τους μετά από μια εγκυμοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Emma Corrin

Kristen Stewart: Η απίστευτη ομοιότητα της με την Πριγκίπισσα Diana

Η Priyanca Chopra μιλά για το έντονο bullying που την στιγμάτισε στην εφηβεία

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT