Η Priyanca Chopra μιλά για το έντονο bullying που την στιγμάτισε στην εφηβεία

Ο δρόμος προς την κορυφή δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα. Η Priyanca Chopra με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του βιβλίου της « Unfinished» μίλησε ανοιχτά για τα περιστατικά εκφοβισμού που δέχτηκε όταν μετακόμισε από την Ινδία στην Νέα Υόρκη.

Elle 28 Ιαν. 21
Η Priyanca Chopra μιλά για το έντονο bullying που την στιγμάτισε στην εφηβεία

Η Priyanka Chopra σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People μίλησε ανοιχτά για το πώς τα περιστατικά ρατσιστικού εκφοβισμού που δέχτηκε όταν ήταν σε εφηβική ηλικία την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και να επιστρέψει στη γενέτειρά της, την Ινδία. Η πανέμορφη ηθοποιός με αφορμή το επερχόμενο βιβλίο της , με τίτλο «Unfinished», το οποίο αναμένεται να διατεθεί στο ευρύ κοινό στις 9 Φεβρουαρίου εξομολογήθηκε το bullying που υπέστη , γεγονός που την στιγμάτισε, την σκλήρανε και την έκανε αυτό που είναι σήμερα .«Το πήρα πολύ προσωπικά. Βαθιά μέσα μου! Αυτό είναι κάτι που αρχίζει να σε ροκανίζει εσωτερικά. Κλείστηκα στον εαυτό μου. Ήταν σαν να έλεγα” Μην με κοιτάς”. Απλά ήθελα να είμαι αόρατη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Priyanka Chopra αναφερόμενη σε αυτή την σκοτεινή περίοδο της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CIwA-36DfXD/

«Η αυτοπεποίθηση μου είχε καταστραφεί εντελώς. Πάντα θεωρούσα για τον εαυτό μου ότι ήμουν ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ήμουν καθόλου σίγουρη για του που βρισκόμουν και το ποια ήμουν.», τόνισε στην συνέχεια η γνωστή ηθοποιός. H Chopra γεννήθηκε στην πόλη της Ινδίας, Jamshedpur, και μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όταν ήταν δώδεκα μαζί με τους συγγενείς της. Αργότερα μετακόμισε  στο Newton, στη Μασαχουσέτη,  όπου εκεί η εμπειρία του εκφοβισμού πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Όπως δήλωσε η ίδια ήταν τόσο έντονο αυτό που συνέβαινε και αναγκάστηκε να γυρίσει στην Ινδία προκειμένου να τελειώσει το σχολείο. «Ήμουν τόσο ευλογημένη που όταν επέστρεψα στην Ινδία, περιτριγυρίστηκα από πολύ αγάπη και θαυμασμό γι’ αυτό που ήμουν. Το να επιστρέψω στην Ινδία με βοήθησε πολύ μετά από αυτήν την εμπειρία που είχα στο γυμνάσιο.» τόνισε η Chopra. Η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον ρατσιστικό εκφοβισμό που δέχτηκε αφού είπε ότι πλέον νιώθει έτοιμη να μοιραστεί τα βιώματά της προκειμένου να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που έχουν ζήσει αντίστοιχες εμπειρίες Bullying.

https://www.instagram.com/p/CIiUfWTHG2_/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Gisele Bündchen: Οι ωραιότερες οικογενειακές της στιγμές στο Instagram

Η Bella Hadid είχε εγκατέλειψε για λίγο τα social media για να τα βρει με τον εαυτό της! Τώρα όμως επέστρεψε…

Justin Bieber: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκοτεινό παρελθόν του

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT