Ο Ryan Reynolds βάφει τα μαλλιά της συζύγου του Blake Lively εν μέσω της πανδημίας κι εμείς χειροκροτάμε

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds αποτελούν χωρίς αμφιβολία αυτό που λέμε «couple goals». Η τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας και με το παραπάνω..

Elle 23 Φεβ. 21
Ο Ryan Reynolds βάφει τα μαλλιά της συζύγου του Blake Lively εν μέσω της πανδημίας κι εμείς χειροκροτάμε

Το lockdown έχει αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητά όλων μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Celebrities και μη, όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις ίδιες προκλήσεις. Ο Covid-19 δεν κάνει διακρίσεις, μας επηρεάζει όλους. Μάλιστα, είναι γεγονός πως η καραντίνα εμάς τις γυναίκες ειδικά, όσον αφορά την beauty routine τουλάχιστον, μας έχει αποδιοργανώσει λίγο παραπάνω, καθώς οι περισσότερες  αφήσαμε αναγκαστικά για λίγο -έως πολύ- στην άκρη τα καθιερωμένα μας ραντεβού στα κέντρα περιποίησης, τα κομμωτήρια, τα nail salons κλπ. Ωστόσο επειδή όλες θέλουμε να δείχνουμε πάντα κομψές, όμορφες και περιποιημένες, βρήκαμε εναλλακτικές λύσεις για να «κρατήσουμε» την εικόνα μας λαμπερή και προσεγμένη. Και μαζί με εμάς και η χολιγουντιανή ηθοποιός, Blake Lively, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε πως διατηρεί το χρώμα τον μαλλιών της λαμπερό και ανανεωμένο εν μέσω του lockdown.Το βίντεο που δημοσίευσε είναι ότι πιο τρυφερό έχουμε δει τελευταία, καθώς την περιποίηση των μαλλιών της φαίνεται πως ανέλαβε ο σύζυγός της, Ryan Reynolds.

https://www.instagram.com/p/CLSdaL5Aznw/

Συγκεκριμένα η Blake Lively εμφανίστηκε με βρεγμένα μαλλιά, φορώντας μια γκρι ρόμπα, ενώ ο αγαπημένος της σύντροφος φαίνεται με αριστοτεχνικό τρόπο να της περνά την βαφή στα μαλλιά. « Η φορά που άφησα τον κομμωτή μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η ηθοποιός και με αυτή την δημοσίευση μας θύμισε πόσο όμορφες και σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Σίγουρα η ανάρτηση της Blake Lively θα μπορούσε να συνοδεύεται από την λεζάντα «Couple goals».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Και η Sofia Vergara λανσάρει το δικό της beauty brand;

Jessica Alba: Αυτά είναι τα μυστικά της beauty routine της

Salma Hayek: Απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι παντρεύτηκε το σύντροφό της για τα λεφτά του

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT