Salma Hayek: Απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι παντρεύτηκε το σύντροφό της για τα λεφτά του

Η Salma Hayek ύστερα από πολλά χρόνια τοποθετήθηκε δημόσια και αναφέρθηκε σε όσους την κατηγόρησαν πως έκανε έναν γάμο έχοντας κύριο γνώμονα τα χρήματα.

Elle 19 Φεβ. 21
Salma Hayek: Απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι παντρεύτηκε το σύντροφό της για τα λεφτά του

Η Salma Hayek πρόσφατα μίλησε ανοιχτά και παραδέχτηκε ότι έχει υποστεί σεξιστικές κατηγορίες που της προσάπτουν ότι παντρεύτηκε τον σύζυγό της για τα λεφτά του. H χολιγουντιανή ηθοποιός παρευρέθηκε στο podcast «Armchair Experts» του Dax Shepard και αναφέρθηκε σε αυτό το συμβάν ορμώμενη από ένα σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής για τον σύζυγό της. «Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα διαβάσει μόνο σε έναν τίτλο, ότι παντρεύτηκες έναν πολύ πλούσιο άντρα και ότι ίσως γι’ αυτό τον παντρεύτηκες. Δεν ξέρω. Τον γνώρισα και μου αρέσει. Αυτός ο τύπος είναι οξυδερκής, έχει αυτοπεποίθηση και από τα μάτια του καταλαβαίνεις ότι είναι κάλος και ευγενικός», είπε χαρακτηριστικά ο Dax Shepard στην ηθοποιό.

H Salma Hayek ακούγοντας το σχόλιο του παρουσιαστή συμφώνησε και στην συνέχεια θέλησε να δώσει την δικιά της απάντηση σε όσα είχαν γραφτεί για τον γάμο της. «Όταν παντρεύτηκα τον Pinault όλοι είπαν πως πρόκειται για έναν γάμο δίχως έρωτα και πως τον παντρεύτηκα για τα χρήματα. Εγώ έλεγα διαρκώς από μέσα μου «σκεφτείτε ό,τι θέλετε». Είμαστε μαζί δεκαπέντε χρόνια και είμαστε βαθιά ερωτευμένοι και δεν νιώθω να προσβάλλομαι από το τι λέει ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στην συνέχεια των όσων είπε η ηθοποιός τόνισε πως πιστεύει ότι υπάρχει  μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους πλούσιους άντρες, οι οποίοι είναι μόνο υλιστές, αφού αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και καλοί άνθρωποι. Μάλιστα, ανέφερε πως στην αρχή ,πριν γνωρίσει τον άντρα της πραγματικά, ήταν πολύ προκατειλημμένη. Ωστόσο, στην συνέχεια ο σύζυγός της κατάφερε και έσβησε κάθε δεύτερη σκέψη της. Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Pinault,  από το 2009 και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, η οποία ήρθε στην ζωή του ζευγαριού του 2007.Ο σύζυγό της είναι διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής, πολυτελούς εταιρίας μόδας, Kering, η οποία στεγάζει μερικά από τα μεγαλύτερα fashion brands σε παγκόσμιο επίπεδο όπως Gucci, Bottega Veneta, Alexander McQueen και Βalencianga.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Sara Sampaio και η Negin Mirsalehi μοιράζονται μαζί μας μια γερή δόση body positivity

Πρίγκιπας Harry & Μeghan Markle: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Η Jennifer Aniston έκλεισε τα 52 και η Courtney Cox της ευχήθηκε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT