Ανακαλύψαμε την διατροφή της Drew Barrymore, με την οποία κατάφερε να χάσει 10 κιλά

Η Drew Barrymore είναι η πρώτη celebrity που παραδέχτηκε ότι η απώλεια βάρους, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

HELLO.gr 31 Αυγ. 21
Ανακαλύψαμε την διατροφή της Drew Barrymore, με την οποία κατάφερε να χάσει 10 κιλά

Η Drew Barrymore είναι η πρώτη celebrity που παραδέχτηκε ότι η απώλεια βάρους, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για την ακρίβεια αποκάλυψε ότι έκανε πολύ σκληρή προπόνηση έπειτα από τη γέννηση των κοριτσιών της, Olive και Frankie.

Drew barrymore

Η σταρ του E.T. αποκάλυψε ότι είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να καταφέρει να διατηρήσει το επιθυμητό βάρος και παλαιότερα είχε δημοσιεύσει ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έλεγε ότι “χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά με δίαιτα και γυμναστική και να παλεύεις σαν λιοντάρι για το στόχο σου”

“Πρέπει να γυμνάζομαι πολύ για να μην έχω το μέγεθος λεωφορείου, αλλά είμαι καλά. Αυτό είναι το ταξίδι μου. Αυτό είναι το κάρμα μου. Δεν ξέρω, ίσως στην προηγούμενη ζωή μου, ήμουν πολύ λεπτή και κακιά”, είπε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Η   είναι πολύ ανοιχτή με το κοινό της σχετικά με τις μάχες που δίνει για το βάρος της και παλαιότερα είχε πει στο Instagram: “Αν κατάφερα να δείχνω φυσιολογική μετά τη γέννηση των δύο μου παιδιών, μπορείτε να το κάνετε και εσείς. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να απαρνηθείς την απόλαυση που σου προσφέρει το φαγητό”.

Ανακάλυψε αναλυτικά το πρόγραμμα διατροφής της Drew Barrymore στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT