Η Gigi Hadid ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της

H Gigi Hadid και Zyan Malik κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την μικρή τους κορούλα .Ωστόσο, μέσα από τα social media αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν το όνομα που πρόκειται να δώσουν στο μωρό τους.

Elle 22 Ιαν. 21
Η Gigi Hadid ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik εδώ και μερικούς μήνες ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Ο ερχομός της κορούλα τους έχει αλλάξει την καθημερινότητα τους και οι δύο γονείς πλέον βιώνουν μοναδικές στιγμές. Ωστόσο, μπορεί το supermodel πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram να δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή , όμως, όσο αναφορά τις αναρτήσεις που σχετίζονται με μωράκι της είναι ιδιαίτερα προσεκτική και σπάνια αποκαλύπτει λεπτομέρειες για εκείνη. Αυτή τη φορά, όμως, η Gigi Hadid έκανε την ανατροπή και αποφάσισε να αποκαλύψει δημόσια το όνομα που πρόκειται να δώσουν στην κορούλα της. Συγκεκριμένα το αγγελάκι της Victoria Secret έκανε την ανακοίνωση με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι φανταζόμασταν, καθώς έκανε μια προσθήκη στις πληροφορίες του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. «Κhais mom», ήταν η πληροφορία που έγραψε η γλυκιά μανούλα και κάπως έτσι μας έδωσε την είδηση.

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid μοιράστηκε τα νέα ακριβώς τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση της άφιξης της κόρης τους. “Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και όμορφο”, είχε γράψει ο Zayn σε ένα tweet, στις 23ης Σεπτέμβριο, την ημέρα που το μωράκι τους είχε έρθει στο κόσμο. Λίγες ώρες αργότερα και η Gigi έχει δημοσιεύσει ένα τρυφερό post: “Το κορίτσι μας ενώθηκε μαζί μας αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας”, είχε γράψει τότε η 25χρονη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το ολόλευκο Chanel outfit της Jennifer Lopez ήταν η επιτομή της κομψότητας στην ορκωμοσία του Joe Biden

Lady Gaga: Όλες οι λεπτομέρειες για τις αφοπλιστικές εμφανίσεις της στην ορκωμοσία του Joe Biden

Vanessa Bryant: Οι αναρτήσεις της με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της μας συγκινούν πολύ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT