Η Gisele έχει οικολογική συνείδηση: Αυτή η κίνησή της το επιβεβαιώνει

«Τα παιδιά μου δε υα ξεχάσουν ποτέ αυτή τη μαγική ημέρα που περάσαμε με έναν μικρό άγγελο, σε μορφή πτηνού» είπε το supermodel Gisele Bündchen στις δηλώσεις της.

Elle 19 Ιουν. 21
Η Gisele έχει οικολογική συνείδηση: Αυτή η κίνησή της το επιβεβαιώνει

Το 40χρονο μοντέλο, την Πέμπτη αποκάλυψε στο Instagram της πως εκείνη και τα παιδιά της έσωσαν ένα πτηνό. Ήταν ένα μωρό κολίμπρι το οποίο τελευταία στιγμή σώθηκε απο πνιγμό, αφού το εντόπισαν να παρασύρεται προς τη θάλασσα. Αφότου περιέθαλψαν τα τραύματά του, η Gisele και τα παιδιά της το μετέφεραν σε ένα καταφύγιο πτηνών.

«Κοίτα ποιον βρήκα στην παραλία, με τραυματισμένη φτερούγα, και στα πρόθυρα να παρασυρθεί στη θάλασσα – ένα μωρό κολύμπρι! Ερευνήσαμε τι μπορούσε να φάει, το ταΐζαμε τέσσερις φορές την ώρα όλη την ημέρα και τελικά το πήγαμε σε ένα καταφύγιο πουλιών όπου του δώθηκε η καλύτερη δυνατή φροντίδα» έγραψε η Gisele στο post της. «Δύο ημέρες αργότερα, απογειώθηκε!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Στο παραπάνω καρουσέλ απο φωτογραφίες που ανήρτησε,  μοιράστηκε φωτογραφίες με το μικρό πτηνό αλλά και με τα παιδιά της. Τον γιο της Benjamin 11 μιση ετών και την κόρη της Vivian 8μιση ετών αντίστοιχα. Στο συγκινητικό αφιέρωμα, η Bündchen κράτησε απαλά και τάισε το μικρό κολίμπρι, το κράτησε στο χέρι της, ώστε ο Benjamin να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά. Η Vivian κράτησε επίσης το πτηνό κοντά της, και τα παιδιά την παρακολουθούσαν καθώς η μητέρα τους – που είναι και περιβαλλοντική ακτιβίστρια – το φρόντιζε.

gisele

Photo @gisele

Γράφοντας το βιβλίο της Lessons: My Path to a Meaningful Life, η Gisele ανέφερε πόσο σημαντική και μαγική ήταν η εμπειρία αυτή και το γεγονός πως βοήθησε ένα πλάσμα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω την αγάπη που ένιωθα να φροντίζω αυτό το πολύ ξεχωριστό ον», έγραψε. «Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη που είχα αυτήν την εμπειρία, τα παιδιά και εγω δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη μαγική μέρα που περάσαμε με έναν μικρό άγγελο σε σχήμα πτηνού #love #magicday ❤️❤️❤️.»

gisele

Photo @gisele

Η αγάπη των ζώων είναι κάτι που αγκαλιάζει η διάσημη οικογένεια της Gisele Bündchen. Πριν από δύο εβδομάδες, δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της να κοιμάται στο κρεβάτι με δύο από τα οικογενειακά σκυλιά να κουρνιάζουν δίπλα της και έγραψε: «Απλώς δεν μπορώ μαζί τους! Πώς βρήκα τα μικρά κορίτσια μου το πρωί! ❤️❤️❤️» 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT