Η Kendall Jenner μοιράζεται για πρώτη φορά, φωτογραφίες με το σύντροφό της

Αν και είναι ίσως μια απο τις πιο συνεσταλμένες αδερφές Kardashian, σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή, η Kendall μετά απο 1 χρόνο σχέσης δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες με το σύντροφό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει.

Elle 16 Ιουν. 21
Η Kendall Jenner μοιράζεται για πρώτη φορά, φωτογραφίες με το σύντροφό της

Όταν το 25χρονο supermodel μοιράζεται σπάνιες στιγμές απο τη ζωή της, συνήθως αποτελείται από βραδιές έξω με φίλους όπως η Hailey Bieber και η Gigi Hadid, καθώς και από το παρασκήνιο βλέπει την νεοσύστατη εταιρεία  της, 818, ακόμη και αν έχει δεχθεί κριτική από τους θαυμαστές της.

Πρόσφατα, η Kendall  ανέβασε κάποια stories στο Instagram για να γιορτάσει έναν ιδιαίτερο (και ορόσημο) στη ζωή της, αποκαλύπτοντας  εικόνες που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ με τον φίλο της Devin Booker προς τιμήν του πρώτου χρόνου σχέσης τους.

Ρίξτε μια ματιά στη σχέση της Kendall Jenner και του Devin Booker τον τελευταίο χρόνο ,ξεκινώντας από τις πιο πρόσφατες στιγμές τους μέχρι την πρώτη τους επίσημη.

Το ζευγάρι γιορτάζει τον ένα χρόνο σχέσης

Στις 13 Ιουνίου 2021, ο Kendall και το αστέρι του ΝΒΑ γιόρτασαν την 1η επέτειο τους, μοιράζοντας τις γλυκές στιγμές στο Instagram
Καθώς το ζευγάρι τείνει συνήθως να είναι αρκετά συγκρατημένο στα social media, και αντί να ευχηθούν ο ένας στον άλλο μια ευτυχισμένη επέτειο έγραψαν: “365” και “52”.

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι είναι απίστευτα χαρούμενο και απολαμβάνει το σχετικά πρόσφατο ρομάντζο τους. “Η Kendall είναι πολύ χαρούμενη με τον Devin”, ανέφερε μια πηγή, με μια άλλη, να προσθέτει πως η Kendall “δεν έχει υπάρξει πιο ευτυχισμένη ποτέ σε μια σχέση.”

Kendall

Kendall

Bόλτα στη Νέα Υόρκη

Ενώ το ζευγάρι συνήθως κρύβει το ρομαντισμό τους από τα αδιάκριτα μάτια, στις 24 Απριλίου 2021, το αποφάσισαν να βγούν για φαγητό στη Νέα Υόρκη.

Kendall

Η επισημοποίηση της σχέσης τους ήρθε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ποια καλύτερη μέρα να πεις στον κόσμο ότι είσαι ερωτευμένη από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Και αυτό ακριβώς έκανε το νέο ζευγάρι, όταν μοιράστηκε γλυκά στιγμιότυπα στο Instagram για να ενημερώσει τους θαυμαστές ότι τα πράγματα ήταν επίσημα.

kendall

Το ρομαντικό τους ταξίδι στην Αριζόνα,

Η φήμες για τη μεταξύ τους σχέση πυροδοτήθηκαν για πρώτη φορά όταν το ζευγάρι εντοπίστηκε από το TMZ σε roadtrip στη Σεντόνα της Αριζόνα. (γεγονός που προκάλεσε αντιπαράθεση εκείνη την εποχή, δεδομένου ότι η Αμερική ήταν στη μέση των εθνικών lockdown λόγω του COVID-19)
“Η Kendall και οι φίλοι της έχουν έναν μικρό κοινωνικό κύκλο μεταξύ τους και ακολουθούν τις ίδιες οδηγίες προστασίας και φυσικής απόστασης. Ο Devin είναι φίλος και είναι μέρος αυτής της μικρής ομάδας”, ανέφερε μια πηγή εκείνη την εποχή.

Kendall

Kendall

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT