H Halle Berry υπογράφει την πιο άνετη σειρά αθλητικών ρούχων

Η iconic ηθοποιός Halle Berry γιορτάζει τα 30 χρόνια ενασχόλησής της με την γυμναστική και την ευεξία με μια νέα σειρά αθλητικών ρούχων, που ακούει στο όνομα Sweaty Betty.

Elle 04 Ιουν. 21
H Halle Berry υπογράφει την πιο άνετη σειρά αθλητικών ρούχων

Ενώ μπορεί να υπάρχει μια ευρεία γκάμα διασημοτήτων που ανοίγουν επαγγελματικά τους ορίζοντές τους και στον κόσμο της μόδας, προωθώντας  τις νέες σειρές activewear, η Halle Berry το γνωρίζει ότι η νέα της capsule κολεξιόν με το όνομα Sweaty Betty θα έχει μια διαχνονικότητα πέρα απο την πανδημία.

Η βραβευμένη ηθοποιός πήγε την μακροχρόνια αγάπη της για την υγεία και την ευεξία στο επόμενο στάδιο με το ντεμπούτο της πρώτης της σειράς ρούχων γυμναστικής. Η καλά επιμελημένη συλλογή αντλεί έμπνευση από την εκπαίδευση της ηθοποιού στην πυγμαχία και το jiu-jitsu, με εύκολες σιλουέτες που εξυπηρετούν μεγάλη γκάμα προπονήσεων.

Halle Berry

Courtesy of Re-spin

Σχεδιασμένη μαζί με το στιλίστα Lindsay Flores, το re-spin Edit διαθέτει μια σειρά από ρούχα με εξαιρετικό τεχνικά στυλ. Μεταξύ των υφασμάτων και των ραφών που είναι φιλικές προς όλες τις γυναικείες καμπύλες, είναι σαφές ότι ο Berry δεν είναι καθόλου νέα στο παιχνίδι athleisure. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η ενέργειά της και η ενασχόληση με την γυμναστική παρέμεινε σταθερή για τις τελευταίες τρεις δεκαετίες της ζωής της, σίγουρα αυτό βγάζει νόημα.

«Η φυσική κατάσταση ήταν πάντα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου», λέει η Halle Berry στο περιοδικό BAZAAR, αναφέροντας την ως ένα από τα πράγματα που την ενδυναμώνουν περισσότερο. «Έχω ένα πλάνο υγείας και ευεξίας το οποίο κατάφερα να τηρώ τα τελευταία τριάντα χρόνια και έχει διαμορφώσει πραγματικά την ποιότητα της ζωής μου. Πώς γερνάω και πώς εμφανίζονται στα παιδιά μου αλλά ακόμη και στη δουλειά.»

Halle Berry

Courtesy of Re-spin

«Τείνω να ψάχνω για πράγματα που αισθάνομαι καλά στο σώμα μου. Να με αγκαλιάζουν σε όλα τα σωστά μέρη, να είναι με αφήνουν να αναπνέω άνετα και να έχουν μια συγκεκριμένη ξεχωριστή ποιότητα», συνέχισε η Halle Berry. «Μου αρέσει να ξέρω ότι μπορώ να πλένω [κάτι] περισσότερες από είκοσι φορές και να είναι ακριβώς ακριβώς όπως ήταν όταν το αγόρασα. Απο τη σειρά Sweaty Betty, έχω κάποια κολάν ήδη τέσσερα χρόνια και είναι ακριβώς τα ίδια όπως τότε.»

https://www.instagram.com/p/CPBTCm5C0yc/

Το αποτέλεσμα της αγάπης της Halle Berry για τη γυμναστική και την ευεξία, μεταφράστηκε στην activewear συλλογή 22 κομματιών που είναι τόσο chic όσο και άνετη. Κι εμείς οι fitness lovers ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT