Gigi Hadid: Δημοσίευσε επιτέλους φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

H Gigi Hadid μπορεί να κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά, τώρα, μετά την γέννηση της κόρης της, μοιράζεται στιγμιότυπα από εκείνη την περίοδο της ζωής της.

Elle 01 Ιουν. 21
Gigi Hadid: Δημοσίευσε επιτέλους φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Μπορεί η Gigi Hadid να κράτησε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, τώρα υπάρχουν και οι στιγμές που το supermodel αποφασίζει να μοιραστεί μαζί μας μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με την μικρή Khai και την νέα της ζωή ως μητέρα.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί δεν μοιράζομαι περισσότερα, αλλά είμαι έγκυος εν μέσω πανδημίας. Προφανώς, η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να τα καταγράψω όλα καλά και θα μοιραστώ στιγμές στο μέλλον. Απλώς δεν βιάζομαι να το κάνω. Νιώθω ότι τώρα θέλω μόνο να το ζήσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Gigi Hadid κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live, που είχε κάνει τότε.

Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως έφτασε η στιγμή για να μοιραστεί μαζί μας τι στιγμές που βίωσε τότε , καθώς, αρκετούς μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, το supermodel μοιράστηκε μαζί μερικές φωτογραφίες που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CPYcxS_nzx7/

Συγκεκριμένα, η Gigi Hadid στα στιγμιότυπα απεικονίζεται να ποζάρει με φουσκωμένη την κοιλιά λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά. «Αυτή την εβδομάδα, έναν χρόνο πριν», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα των φωτογραφιών το γνωστό μοντέλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT