«I Am Woman»: Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τα σώματα μας

H Ashley Graham, η Iskra Lawrence και άλλες celebrities έχουν ενδώσει στο νεό body positivity trends.

Elle 25 Νοε. 21
«I Am Woman»: Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τα σώματα μας

Εάν το scroll down στα social media σε κάνει να αισθάνεσαι περίεργα για το σώμα σου, δεν είσαι η μόνη. Όμως, η νέα τάση που κατακτά το TikTok και το Instagram μπορεί να σε βοηθήσει να ανατρέψεις αυτές τις αρνητικές σκέψεις και να σε αγαπήσεις λίγο παραπάνω.

Στο ρυθμό του single της τραγουδίστριας/τραγουδοποιού Emmy Meli «I Am Woman», η τάση — με το εύστοχο #IAmWoman— σε καλεί να δημοσιεύσεις ένα βίντεο στο οποίο γιορτάζεις την ομορφιά και τη μοναδικότητα του σώματος σου. Πώς ακριβώς; Εξαρτάται. Ορισμένα κλιπ είναι ένα μοντάζ φωτογράφιων από διαφορετικές χρονικές περιόδους της ζωής του χρήστη που δείχνει τις αλλαγές στο σώμα του. Άλλα δείχνουν τον χρήστη να χορεύει και να τραγουδάει φορώντας μόνο τα εσώρουχα του ή ένα μπλουζάκι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Ashley Graham, η οποία αυτή τη στιγμή είναι έγκυος σε δίδυμα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο χαϊδεύει την κοιλιά της ενώ ταλαντεύεται στον ρυθμό της μουσικής του empowering αυτού τραγουδιού. «Είμαστε ό,τι θέλουμε», έγραψε στη λεζάντα. Το μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά και στο παρελθόν για τις αλλαγές που έχει βιώσει το σώμα της κατά τη διάρκεια της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης.

@theashleygrahamWe are anything we want♬ I AM WOMAN – ❦ emmy meli ❦


Το μοντέλο Iskra Lawrence συμμετείχε επίσης στην τάση αυτήν την εβδομάδα, αναρτώντας ένα κλιπ στο Instagram με τη λεζάντα, « 🌟ΠΑΥΣΗ🌟 σταμάτα να κάνεις scroll & επανέλαβε μετά από μένα: Είμαι γυναίκα 💫 Είμαι ατρόμητη 🙌 Είμαι sexy ❤️‍🔥 Eίμαι θεϊκή 🕊Είμαι αχτύπητη 💪Είμαι δημιουργική✍️📚». Η ίδια συμπεριέλαβε στο βίντεο της μία σειρά από φωτογραφίες της όλα αυτά τα χρόνια, κάθεμια από τις οποίες είχε μία λεζάντα με έναν αντίστοιχο στίχο από το συνοδευτικό τραγούδι. Το βίντεο ξεκινά με μια γλυκιά φωτογραφία της να κοιτάζει την κοιλιά της στην εγκυμοσύνη και συνεχίζει με μια πραγματικά απίστευτη φωτογραφία του τοκετού της στο σπίτι στο πλάι του συντρόφου της, Philip Payne, ενώ μετά δείχνει στιγμιότυπα από την καριέρα της στο μόντελινγκ, από τις προπονήσεις της και το ημερολόγιο της.


Με πάνω από 452 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και 226.000 αναρτήσεις στο Instagram, είναι σαφές ότι τα δύο supermodels δεν είναι τα μόνα που ενέδωσαν στο trend. Αν ψάξεις στο viral hashtag θα δεις μία νέα μαμά να χορεύει αγκαλιά με το μωρό της, μία νεαρή γυναίκα να χορεύει μόνο με ένα αθλητικό σουτιέν και το εσώρουχο της επιδεικνύοντας τις καμπύλες της, τα μαλλιά της και τα αμέτρητα μοναδικά χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή, μία άλλη μαμά να μοιράζεται το πόσο της λείπει το ότι ήταν έγκυος στα τετράδυμα μωρά της και τόσα άλλα κλιπ που μας υπενθυμίζουν ότι όλα τα σώματα είναι απίστευτα, όμορφα, μαγικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT