Η αντίδραση της Amber Heard όταν άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου #video

Σε βίντεο μέσα από τη δικαστική αίθουσα, η ηθοποιός φαίνεται να ακούει την ετυμηγορία του δικαστηρίου, σκυφτή και με περίλυπο ύφος.

HELLO.gr 03 Ιουν. 22
Η αντίδραση της Amber Heard όταν άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου #video

Ο Johnny Depp δικαιώθηκε στην δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard και η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Ο χολιγουντιανός σταρ κέρδισε την υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμηση και το δικαστήριο επιδίκασε στην Amber Heard να καταβάλλει συνολική αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων στον πρώην σύζυγό της. Τα 10 εκατομμύρια επιδικάστηκαν ως κανονική αποζημίωση και άλλα 5 εκατομμύρια ως «τιμωρητική αποζημίωση».

Το δικαστήριο έκρινε ότι πράγματι, η Heard δυσθύμησε τον Depp με το άρθρο της στην «Washington Post» το 2018, όπου είχε ισχυριστεί ότι είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία, χωρίς όμως να κατονομάσει τον Depp. Οι ένορκοι έκριναν ότι το άρθρο της Heard ήταν «ψευδές» και ότι η ηθοποιός ενήργησε με «πραγματική κακία».

Σε βίντεο μέσα από τη δικαστική αίθουσα, η ηθοποιός φαίνεται να ακούει την ετυμηγορία του δικαστηρίου, σκυφτή και με περίλυπο ύφος. Αφού αποχώρησε από το δικαστήριο έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο στο HELLO.gr

(Photo by Win McNamee/Getty Images)

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT