«Inventing Anna» : Η επόμενη κίνηση της Anna Sorokin μετά το επικό σήριαλ του Netflix

Η Anna Sorokin στην οποία βασίζεται η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix θα βγει από τη φυλακή με οικονομικά οφέλη και εκατοντάδες χιλιάδες νέους ακόλουθους στο Instagram.

HELLO.gr 04 Μαρ. 22
«Inventing Anna» : Η επόμενη κίνηση της Anna Sorokin μετά το επικό σήριαλ του Netflix
Cover photo:@annadelvey.official

Πριν λίγες μέρες η Anna Sorokin, γνωστή και ως Anna Delvey, την απίστευτή ιστορία της οποίας είδαμε στο απολαυστικό «Inventing Anna» του Netflix, βρέθηκε μπλεγμένη σε μια διαδικτυακή διαμάχη με την αλλοτινή της φίλη, Rachel Deloache Williams η οποία ήταν και εκείνη που συνέβαλε στη σύλληψή της.

Η Sorokin ειρωνευόταν τους υποτιθέμενους ηθικούς φραγμούς της πρώην φίλης της, οι οποίοι όπως έγραψε στο πολυσέλιδο story της, μεταβάλλονται ανάλογα με τα ποσά που εισπράττει από το βιβλίο που έγραψε και τις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες συμμετείχε εξ αιτίας της ατυχούς φιλίας της με την Anna.

Η 29χρονη Anna Sorokin είναι η περιβόητη απατεώνισσα που, ξεκινώντας από τη Γερμανία χωρίς καμία γνωριμία ή οικονομική επιφάνεια, έφτασε στη Νέα Υόρκη όπου κατάφερε να εισβάλει στους κύκλους της society, να ξεγελάσει τα μέλη της παριστάνοντας την ζάμπλουτη κληρονόμο και να καταχραστεί πακτωλούς χρημάτων στην προσπάθεια της να δημιουργήσει το περίφημο Anne Delvey Foundation ένα σούπερ exclusive club, ο μεγαλεπήβολος σχεδιασμός του οποίου ωστόσο έπεσε στο απόλυτο κενό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Delvey2.0 (@theannadelvey)

Έχοντας ξαφρίσει πιστωτικές κάρτες, κοροϊδέψει επενδυτές και socialites και έχοντας αφήσει φέσι σε όλα τα high class ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης του Λος Άντζελές και του Μαρακές η Anna Sorokin καταδικάστηκε τελικά για οκτώ κατηγορίες απάτης το 2019 σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση.

H Rachel Deloache Williams, πρώην photo editor στοVanity Fair, ήταν ένα από τα “θύματα” της Sorokin και στο άρθρο που έγραψε το 2018 στο Vanity Fair ισχυρίστηκε ότι η Anna Sorokin της υπεξαίρεσε 62.000 δολάρια όταν πήγαν μαζί ένα ταξίδι στο Μαρακές, αφήνοντάς την βαθιά χρεωμένη. Η Sorokin αθωώθηκε για τις κατηγορίες που σχετίζονται με τους ισχυρισμούς της Williams και η έτσι εκείνη έγραψε ένα βιβλίο για την εμπειρία της, το «My Friend Anna», το 2019 έναντι αμοιβής που διέγραψε τα χρέη της αφήνοντας την με κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Αφορμή για τον καυγά με την Rachel είναι το ότι η Williams είχε μιλήσει εναντίον του σήριαλ του Netflix «Inventing Anna», που βασίζεται στο viral άρθρο του περιοδικού New York που έκανε γνωστή την υπόθεση. H πρώην φίλη της Anna δήλωσε πως χάρη στο σήριαλ και τον κολακευτικό τρόπο που την παρουσιάζει, η Sorokin θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή έχοντας οικονομικά κέρδη, λεγεώνες ακολούθων στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και ένα επίπεδο φήμης που θα συνεχίσει να της αποφέρει έσοδα στο μέλλον.

Διάβασε περισσότερα στο HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT