Jennifer Aniston: Με αυτό το συγκλονιστικό εξώφυλλο, ναι, ολόκληρο το Internet της υποκλίθηκε

Η Jennifer Aniston είναι το cover girl του τελευταίου τεύχους του Allure και δίνει την πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής της.

Φιλίππα Δημητριάδη 10 Νοε. 22
Jennifer Aniston: Με αυτό το συγκλονιστικό εξώφυλλο, ναι, ολόκληρο το Internet της υποκλίθηκε

Αν από εχθές το βράδυ χαζεύεις αποσβολωμένη το εξώφυλλο της Jennifer Aniston για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Allure, μετά από 31 χρόνια κυκλοφορίας, σε καταλαβαίνουμε. Κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Ποιο “The Crown” και ποια Diana; Με το που η Aniston πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram μία από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν την αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό είμαστε κολλημένες στα κινητά μας να κοιτάζουμε μαγεμένες το απίστευτο σώμα της και φυσικά τα μαλλιά της, τα καλύτερα μαλλιά του Hollywood που πάντα ζηλεύαμε και απλώς με το τωρινό τους μήκος μας έδωσε έναν λόγο παραπάνω. Πάλι καλά, που έχει λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών και μας δίνει την ψευδαίσθηση (;) ότι θα μπορέσουμε κι εμείς να αγγίξουμε κάποτε την τελειότητα των μαλλιών της.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Επίσης να σας ενημερώσουμε, αν δεν το έχετε ήδη δει, πως το δημοφιλέστερο meme αυτή τη στιγμή είναι η φράσει “υποκλίθηκε το Twitter”, όπου ουσιαστικά διάφορα σατιρικά sites κοροϊδεύουν άλλα sites που γράφουν στους τίτλους τους “Υποκλίθηκε το Twitter στον/την “μπλα μπλα μπλα”, κυρίως για ερμηνείες τηλεοπτικών σειρών της υπερπλούσιας φέτος σε μυθοπλασία ελληνικής τηλεόρασης. Ε, λοιπόν, χθες σύσσωμο το internet υποκλίθηκε στην Jennifer Aniston, δικαίως, και δεν υπάρχει τίποτα αστείο εδώ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Η Jennifer Aniston είναι 53 ετών και όπως δήλωσε στη συνέντευξή της δεν έχει τίποτα πια να κρύψει. Μίλησε για όλα και κυρίως για αυτό με το οποίο όλοι ασχολούνταν στο αποκορύφωμα της καριέρας της, ενώ δεν είχαν το δικαίωμα. Με το γιατί η Jennifer Aniston δεν κάνει παιδιά.  “Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, ο δρόμος για την απόκτηση μωρών. […] Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματική, έπινα κινέζικο τσάι, ό,τι θέλεις. Έριξα όλη μου την ενέργεια σε αυτό. Θα έδινα τα πάντα αν κάποιος μου έλεγε: ‘Πάγωσε τα ωάριά σου. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου”. Απλά δεν το σκέφτεσαι. Έτσι, εδώ είμαι σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει”, δήλωσε η Aniston μιλώντας για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για την εμπειρία της με την μητρότητα. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

“Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα”, συνεχίζει στην συνέντευξη “Στην πραγματικότητα νιώθω μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει πια το “Μπορώ;”. Ίσως. Ίσως. Ίσως. Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια αυτό”.

Σήμερα, εν έτει 2022 θα έπρεπε να αισθανόμαστε ντροπή για τα όσα πέρασε η Jennifer Aniston πίσω σε άλλες δεκαετίες, όταν ήταν “απλά Τρίτη” το να βγάλεις ένα εξώφυλλο που να λέει πάνω – κάτω, “είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της, δεν θέλει να κάνει παιδιά, για αυτό την χώρισε ο Brad Pitt”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

“Η αφήγηση ήταν ότι ήμουν απλώς εγωίστρια”, λέει, “Με ενδιέφερε μόνο η καριέρα μου. Και Θεός φυλάξει μια γυναίκα που είναι επιτυχημένη και δεν έχει παιδί. Και ο λόγος που με άφησε ο σύζυγός μου, που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν επειδή δεν του έκανα παιδί. Αυτό ήταν το απόλυτο ψέμα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε αυτό το σημείο”, κατέληξε η διάσημη ηθοποιός.

Όπως είπε, στα 53 πλέον, δεν την νοιάζει τίποτα (σ.σ. “I don’t f*cking care”, λέει συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο του Allure, Danielle Pergament). “Θα έλεγα πως στα τέλη της ηλικίας των 30 και των 40, πέρασα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν τις είχα περάσει, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που ήταν γραφτό μου να γίνω. Γι’ αυτό έχω τόση μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλα τα χάλια πράγματα. Αλλιώς, θα ήμουν εγκλωβισμένη στο να είμαι εκείνο το άτομο που φοβόταν τόσο πολύ, που ήταν αγχωμένο και τόσο αβέβαιο για το ποια είναι”. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Η συγκλονιστική φωτογράφιση που γιορτάζει την ομορφιά της Jennifer Aniston και όλα εκείνα που την καθιέρωσαν ως διαχρονικό pop icon, όπως τα απίστευτα μαλλιά της, έγινε από την φωτογράφο Zoey Grossman, ενώ το συγκλονιστικό styling με εμβληματικά designer items έγινε από την Shibon Kennedy.

Κεντρική φωτογραφία: Elder Ordonez / SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: