Jennifer Lopez: Σε δείπνο με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony

Η Jennifer Lopez μετά τον χωρισμό της βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και όλοι οι fans της αναρωτούνται για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

HELLO.gr 01 Ιουν. 21
Jennifer Lopez: Σε δείπνο με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony

Η Jennifer Lopez εθεάθη κατά την διάρκεια του γεύματός της με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη. Μάλιστα, όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που υπάρχει έντονη φημολογία που την θέλει να είναι και πάλι μαζί με τον Ben Affleck.

To πρώην ζευγάρι εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο Miami, όπου εκεί βρίσκεται και ο Ben τις τελευταίες ημέρες. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν σε ένα τραπέζι στον κήπο ενός εστιατορίου, με την τραγουδίστρια να φοράει ένα λιλά κολάν ασορτί με ένα αθλητικό μπουστάκι. Επιπλέον, η ίδια κράτησε το look της casual, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά και φορώντας χρυσά σκουλαρίκια. Από την άλλη, ο διάσημος μουσικός και ηθοποιός, φορούσε ένα πορτοκαλί καπέλο του Baseball με λευκό μπλουζάκι.

Ωστόσο, μια πηγή από το ξενοδοχείο, ανέφερε στο «People» ότι η τραγουδίστρια όχι μόνο δεν ήταν incognito, αλλά ήταν και ιδιαίτερα ευγενική σε όποιον την πλησίασε.

Η JLo και ο Marc Anthony, έχουν αποκτήσει μαζί τα δίδυμα Emme και Max και διατηρούν στενές σχέσεις μετά το διαζύγιό τους.

Διάβασε περισσότερα για το δείπνο της Jennifer Lopez με τον Marc Athony στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT