Justin & Hailey Bieber: Μιλούν για τις δυσκολίες της σχέσης τους

O Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey μπορεί να αποτελούν ένα λαμπερό ζευγάρι, όμως έχουν περάσει και αρκετές δυσκολίες.

HELLO.gr 05 Νοε. 21
Justin & Hailey Bieber: Μιλούν για τις δυσκολίες της σχέσης τους
Cover photo: @haileybieber

Ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές στη σχέση τους κατά τη διάρκεια του podcast «In Good Faith with Chelsea & Judah Smith», που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

Η Hailey Bieber δήλωσε ότι υπήρξε μια στιγμή που το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε το 2018, δεν μιλούσε καν.

«Ήταν πραγματικά πολύ λυπηρό που δεν μιλήσαμε. Όταν ήμασταν νεότεροι, αυτός ήταν ένας τύπος που μου έλεγε κατάματα “Πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσες να είσαι το άτομο με το οποίο θα παντρευτώ και να κάνω οικογένεια” και μετά έκανα κάτι που πραγματικά τον πλήγωσε». Ωστόσο, δεν έγινε συγκεκριμένη για το τι έκανε, εκτός από το να πει ότι έκανε «κάτι πολύ ανώριμο».

Τα χρόνια που πέρασαν χώρια ήταν σημαντικά, ανέφερε η Hailey Bieber, καθώς και οι δύο είχαν εμπειρίες που έπρεπε να ζήσουν. Επισήμανε ότι οι γονείς της, ο ηθοποιός Stephen Baldwin και η Kennya Baldwin, ήταν μαζί από τα 19 τους και ήταν τα πρότυπά της όσον αφορά γάμο, ενώ η ίδια υποστήριξε πως στηρίχτηκε στη μητέρα της σε μια περίοδο που ο Justin Bieber περνούσε κρίση ψυχικής υγείας.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για την σχέση του ζευγαριού στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT