8+1 πράγματα που δεν ήξερες για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια

Οι διακρίσεις και όλα όσα δεν γνώριζες για τον Ολυμπιονίκη των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια.

Elle 03 Αυγ. 21
8+1 πράγματα που δεν ήξερες για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια
Cover photo @eleftherios_petrounias

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Λευτέρης Πετρούνιας, ή αλλιώς ο “Άρχοντας των Κρίκων”, κατέκτησε την τρίτη θέση με το χάλκινο μετάλλιο και βαθμολογία 5.200 βαθμούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020/2021. Αν θες να μάθεις περισσότερα για αυτόν, εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα 8 + 1 πράγματα που μπορεί να μην γνώριζες για την ζωή του, καθώς και όλα τα μετάλλια που έχει κατακτήσει.

Να αναφέρουμε πρώτα όμως, πως ο Λευτέρης Πετρούνιας αμέσως μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου του, πήγε στην κάμερα και το αφιέρωσε στις κόρες του, συγκινώντας τους θεατές.

Φυσικά δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει αυτήν την νίκη, η γυναίκα του Βασιλική Μιλλούση, η οποία έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, “Διπλά περήφανη για σένα eleftherios_petrounias! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου.. ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια”.

Διάβασε περισσότερα για τον Λευτέρη Πετρούνια στο bestofyou.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT