Nicola Peltz: Μεγαλώνει η κόντρα της με τη Victoria Beckham;

Τι συμβαίνει μεταξύ της Nicola Peltz και της Victoria Beckham;

HELLO.gr 27 Ιουλ. 22
Nicola Peltz: Μεγαλώνει η κόντρα της με τη Victoria Beckham;

Η Nicola Peltz και ο σύζυγός της Brooklyn Beckham είχαν έναν μεγάλο λόγο να γιορτάσουν τη Δευτέρα που πέρασε. Η 27χρονη μοιράστηκε μέσω Instagram μια ανάρτηση προς τιμήν της γιαγιάς της και περιλάμβανε ένα πολύ ιδιαίτερο αφιέρωμα από τον σύζυγό της.

Ωστόσο, ούτε αυτή τη φορά η Victoria έκανε like στις δημοσιεύσεις της νύφης της, αλλά ούτε και o David, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά καθώς μέχρι πρότινος η διάσημη σχεδιάστρια ήταν πιστή στα Likes και στα σχόλια προς τη Nicola.

H Nicola, μοιράστηκε επίσης, ένα γλυκό βίντεο που δείχνει τον Brooklyn να διαβάζει την κάρτα του στη γιαγιά της. «Χρόνια πολλά, σε αγαπώ τόσο πολύ», φαίνεται να της λέει. «Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι στα γενέθλιά σου. Είσαι καταπληκτική, φαίνεσαι τόσο υπέροχη σήμερα. Σε ευχαριστώ που με άφησες να μπω στην υπέροχη οικογένειά σου. Ελπίζω να απολαύσεις τα ποτά», είπε.

Η δημοσίευση αυτή έρχεται εν μέσω αναφορών για απομάκρυνση μεταξύ του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz με τους γονείς του, David και Victoria Beckham.

Διάβασε περισσότερα στο HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT