Oscars 2022: Γιατί ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock στο πρόσωπο;

Και μάλιστα επάνω στη σκηνή!

Elle 28 Μαρ. 22
Oscars 2022: Γιατί ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock στο πρόσωπο;
Cover photo: @viewsfrance

Η τηλεοπτική μετάδοση των Oscars 2022 βγήκε εκτός σεναρίου, όταν ο υποψήφιος για Α’ Ανδρικό ρόλο ηθοποιός και στη συνέχεια νικητής του βραβείου, Will Smith, ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό Chris Rock.

Το περιστατικό φάνηκε να είναι μια αντίδραση στο αστείο του τελευταίου για τη σύζυγο του Smith, Jada Pinkett Smith. «Jada, σ’αγαπώ. G.I. Jane 2, ανυπομονώ να το δω», είπε, αναφερόμενος στο hair look της. Στο άκουσμα του η ίδια πήρε μία γκριμάτσα δυσαρέσκειας, ενώ ο Smith χαμογέλασε στο κάθισμα του, σηκώθηκε, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον κωμικό και τον χαστούκισε. «Ω, ουάου. Ο Will Smith μόλις με χτύπησε», είπε ένας φαινομενικά αιφνιδιασμένος Rock καθώς ο Smith επέστρεψε στο κάθισμά φωνάζοντας, «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γ@@@@ στόμα σου!».

«Ουάου, φίλε, ήταν ένα G.I. Joe αστείο», είπε ο Rock, στον οποίο ο Smith απάντησε για άλλη μια φορά: «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γ@@@@ στόμα σου!». «Θα το κάνω, εντάξει», απάντησε ο Rock, προτού συνεχίσει λέγοντας, «Αυτή ήταν η… καλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης» και απονείμει το βραβείο.


Πρέπει να αναφέρουμε ότι η Jada Pinkett Smith έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την αλωπεκία από την οποία πάσχει. Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram της τον Δεκέμβριο του 2021, η Pinkett Smith είπε δείχνοντας το τριχωτό της κεφαλής της, «Κοιτάξτε αυτή τη γραμμή ακριβώς εδώ. Τώρα αυτό θα είναι λίγο πιο δύσκολο για μένα να το κρύψω, οπότε σκέφτηκα να το μοιραστώ για να μην ρωτήσετε όλοι – αλλά θα βάλω μερικά στρας εκεί και θα μου φτιάξω ένα μικρό στέμμα». Ενώ στη λεζάντα είχε γράψει, «Η μαμά θα πρέπει να ξυρίσει το τριχωτό της κεφαλής της, οπότε μην πιστέψει κανείς ότι έκανε εγχείρηση στον εγκέφαλο ή κάτι τέτοιο. Εγώ και αυτή η αλωπεκία θα είμαστε φίλοι… τελεία!😆».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT