Πώς βιώνει την καραντίνα η J.Lo;

Αυτή τη στιγμή ζούμε όλοι την ίδια κατάσταση, έτσι λοιπόν ρωτήσαμε την Jennifer Lopez τι κάνει για να περνά η ώρα στο σπίτι και να παραμένει δημιουργική, ακόμα και όταν επικρατεί πανικός.

Elle 18 Μαρ. 20
Πώς βιώνει την καραντίνα η J.Lo;

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού μας έκλεισε όλους στο σπίτι, και όταν λέμε όλους εννοούμε και τους σταρ! Η Jennifer Lopez μοιράζεται την δική της εμπειρία από την καραντίνα, τι κάνει για να παραμένει αισιόδοξη, πώς κρατά τα παιδιά της σε εγρήγορση και πώς μπορούμε τελικά να αξιοποιήσουμε αυτές τις ώρες που θα περάσουμε με τον εαυτό μας για να νιώσουμε καλύτερα.

«Είμαστε όλοι κολλημένοι στο σπίτι τώρα. Εγώ είμαι! Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα, έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στον κόσμο και είναι τρελό όλο αυτό. Λοιπόν πρέπει να φτιάξουμε και λεμονάδα από τα λεμόνια που έχουμε, σωστά; Πρέπει να βρούμε τρόπους να εστιάσουμε στους στόχους μας, να δουλέψουμε από το σπίτι και να κρατήσουμε το ηθικό μας ψηλά. Τίποτα δεν με κάνει περισσότερο χαρούμενη από το να αγοράσω ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. Να είμαι όμως ειλικρινής; Υπάρχει υπερβολικό on-line shopping αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να υποβαθμίσω αυτή την τόσο σοβαρή κατάσταση και τους ανθρώπους που δουλεύουν τόσο σκληρά. Πρέπει όμως να διατηρήσουμε και το χιούμορ μας τις δύσκολες στιγμές», εξηγεί.

Τι κάνει λοιπόν η J.Lo στην απομόνωση;

«Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνεις σωστά; Αν έχουμε την τύχη να είμαστε υγιείς και στο σπίτι μας-να είστε ευγνώμονες γι’ αυτό- τότε είναι μια πραγματικά ευκαιρία για ένα reset. Για μένα δουλειά από το σπίτι σημαίνει να διαβάζω σενάρια, να σκέφτομαι νέα project, να γυμνάζομαι, να μαθαίνω νέες χορευτικές κινήσεις. Γιατί τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρόνο σου για να προετοιμαστείς. Κάποια στιγμή, ελπίζω σύντομα, θα επιστρέψουμε όλοι στους ρυθμούς μας. Οπότε ας αξιοποιήσουμε αυτό το χρόνο για να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι. Κανείς μας δεν ήθελε να συμβεί αυτό, αλλά αν πρέπει να γίνουν έτσι τα πράγματα, θα δουλέψουμε και εμείς. Αλλά να το κάνουμε! Ακόμα και τα παιδιά μου που είναι 12 εργάζονται από το σπίτι. Παρακολουθούν μαθήματα εξ’ αποστάσεως τώρα και μένουν σπίτι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πολυτέλεια για μένα από το να περνώ αληθινό χρόνο με τον εαυτό μου.

Όσο για την αγαπημένη της διασκέδαση αυτές τις μέρες;

Το TikTok. «Τα παιδιά μου το αγαπούν και με ενθαρρύνουν να το χρησιμοποιώ. Κάντε το με τα παιδιά σας, με τους γονείς σας, τους φίλους σας. Αν είστε κολλημένοι στο σπίτι, ανοίξτε το TikTok και ξεκινήστε χορό, που πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT