Πρίγκιπας Harry & Μeghan Markle: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Ο Πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός με μια τρυφερή, ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Elle 15 Φεβ. 21
Πρίγκιπας Harry & Μeghan Markle: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Ηarry πρόκειται να γίνουν γονείς για δεύτερη φόρα και η ευτυχία τους δεν κρύβεται. Με μια τρυφερή φωτογραφία, που ξεφεύγει από τις εικόνες που βλέπουμε συνήθως σύμφωνα με τα βασιλικά πρότυπα, το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ ανακοίνωσε την είδηση ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων. Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο ο Ηarry είναι ξυπόλυτος, η Meghan βρίσκεται ξαπλωμένη στα πόδια του, φορώντας ένα λευκό φόρεμα του οίκου Carolina Herera, και η κοιλίτσα της είναι αυτή που ξεχωρίζει. Λίγο αργότερα, την είδηση επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ζευγαριού. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie θα είναι σύντομα μεγάλος αδερφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/CLSWkz3noTi/

«Η φωτογραφία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex τραβήχτηκε από τον παλιό φίλο του ζευγαριού Misan Harriman.Τι υπέροχα νέα για τους Sussexes!!», πρόσθεσε στην ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του ζευγαριού

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερομηνία που το ζευγάρι ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός δεν είναι καθόλου τυχαία. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ακριβώς 37 χρόνια πίσω, ο βρετανικός Τύπος και όχι μόνο είχαν ως πρωτοσέλιδο την είδηση της εγκυμοσύνης της Πριγκίπισσας  Diana στο δεύτερο παιδί της, τον Harry.

Ο Πρίγκιπας Harry και η Μeghan τον Ιανουάριου του 2020 είχαν ανακοινώσει ότι παραιτούνται από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και λίγο αργότερα μετακόμισαν στις ΗΠΑ. Οι δύο τους πλέον  ζουν στην California και  μοιάζουν να απολαμβάνουν το νέο τρόπο ζωής τους .Το ζευγάρι είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί, τον Archie, το Μάιο του 2019 και τώρα, δύο χρόνια αργότερα η οικογένεια τους είναι έτοιμη να μεγαλώσει κατά ένα μέλος ακόμα.

H Meghan και ο πρίγκιπας Harry ήθελαν από καιρό να αποκτήσουν ένα παιδί ακόμα. Τον περασμένο Νοέμβριο, η Δούκισσα του Sussex είχε αποκαλύψει πως υπέστη αποβολή. «Ήξερα πως την ώρα που κρατούσα στην αγκαλιά μου το πρώτο μου παιδί, έχασα το δεύτερο. Το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει πως κουβαλάς μια αβάσταχτη θλίψη, την οποία πολλές γυναίκες έχουν βιώσει αλλά λίγες έχουν μιλήσει γι’ αυτήν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στους New York Times η Meghan και τώρα όλα αυτά μοιάζουν μια μακρινή και δυσάρεστη ανάμνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Jennifer Aniston έκλεισε τα 52 και η Courtney Cox της ευχήθηκε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Η δεύτερη σεζόν του «Bridgerton» έρχεται νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε

Η κόρη του Kobe Bryant, Natalia, κάνει τα πρώτα της βήματα στο κόσμο της μόδας

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT