Η κόρη του Kobe Bryant, Natalia, κάνει τα πρώτα της βήματα στο κόσμο της μόδας

Μπορεί η χρονιά που πέρασε να στιγμάτισε για πάντα την οικογένεια Bryant, όμως η ζωή συνεχίζεται και η κόρη του Kobe,η Natalia, αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο modeling.

Elle 10 Φεβ. 21
Η κόρη του Kobe Bryant, Natalia, κάνει τα πρώτα της βήματα στο κόσμο της μόδας

Ένα ακόμα δροσερό και νέο celebrity κορίτσι φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει δυναμική είσοδο στον κόσμο του modeling. Ο λόγoς για την 18άχρονη κόρη του αδικοχαμένου Kobe Bryant, Natalia, η οποία αποτελεί πλέον μέλος του πρακτορείου μοντέλων, IMG Models, που εκπροσωπεί μεγάλες προσωπικότητες όπως η Asley Graham, Gigi Hadid, Millie Bobby Brown.Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η Natalia Bryant, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την ενηλικίωση της πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει τα πρώτα της βήματα στο μαγικό κόσμο της μόδας και να γράψει την δικιά της ιστορία.

Tο πρακτορείο μοντέλων με επίσημη ανακοίνωση του στο Instagram έκανε γνωστή τη νέα συνεργασία. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την φωτογραφία και τα λόγια του ανερχόμενου μοντέλου «Πάντα με ενδιέφερε η μόδα, από τότε που ήμουν πολύ μικρή. Έχω μεγάλη αγάπη για την βιομηχανία της μόδας και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μοντέλο. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθω, αλλά νιώθω ότι αυτή είναι η ευκαιρία για να εκφράσω την δημιουργικότητά μου.H Natalia Bryan έκανε repost την ανάρτηση και στο δικό της προφίλ στο Instagram και τα σχόλια που έλαβε από τους ακόλουθούς της ήταν αμέτρητα.

https://www.instagram.com/p/CLDuFPKBQ9K/

H κόρη του Kobe Bryant αυτή την στιγμή έχει σττo Ιnstagram 2.3 εκατομμύρια ακόλουθους και όπως όλα δείχνουν τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει πολύ με την παρουσία της στο κόσμο της μόδας. Είναι γεγονός ότι οι σχεδιαστές πλέον αναζητούν indentity models και, όπως πολλοί υποστηρίζουν, η Natalia Bryant ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Natalie Portman: Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

George Clooney & Amal Alamuddin: Ποια είναι η σκέψη πίσω από τα ονόματα των παιδιών τους;

Naomi Watts: Αυτό είναι το μυστικό της για σφριγηλό δέρμα (και κορμί!)

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT