Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Τα 5 μεγάλα του λάθη που έφεραν τη ρήξη με την βασιλική οικογένεια

Ποιες είναι οι κινήσεις που έχουν φέρει το ζευγάρι σε σημείο ρήξης με την βασίλισσα και την οικογένεια του Πρίγκιπα Harry;

HELLO.gr 23 Φεβ. 21
Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Τα 5 μεγάλα του λάθη που έφεραν τη ρήξη με την βασιλική οικογένεια

Η ιστορία του ζευγαριού ξεκίνησε σαν να την έγραψαν οι αδελφοί Γκριμ με την Meghan Markle μοντέρνα Σταχτοπούτα και τον Harry πρίγκιπα του παραμυθιού. Σε λιγότερο από δύο χρόνια έπειτα από τον μαγικό γάμο τους, το ζευγάρι που ήταν στην κορυφή της δημοτικότητας βρίσκεται σε πολύ διαφορετική θέση σήμερα. Ο Harry και η Meghan έχουν καταφέρει να αφήσουν πίσω τους τους επίσημους ρόλους τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι χάρη στις εμπορικές τους συμφωνίες. Πλέον έχουν εκείνοι τον έλεγχο της ζωής τους χωρίς τις παρεμβάσεις των ανακτόρων. Η οικογενειακή τους ευτυχία συμπληρώνεται από τον γιο τους Archie, που θα γίνει δυο ετών τον Μάιο, και από την ανακοίνωση μιας ακόμη εγκυμοσύνης, πριν λίγες μέρες.

Το ζευγάρι όμως επιθυμούσε επίσης να συνεχίσει να εργάζεται για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς που τους είχαν ανατεθεί από τα ανάκτορα και να εκπροσωπούν τη βασίλισσα και το Στέμμα ανά τον κόσμο. Η ανακοίνωση των ανακτόρων, ότι τους αφαιρούνται αυτά τα καθήκοντα πριν λίγες μέρες, όμως, έβαλε άδοξο τέλος στις προσδοκίες. Το ζευγάρι αμέσως μετά την γνωστοποίηση της αφαίρεσης των δραστηριοτήτων τους επέστρεψε με μια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «η προσφορά είναι κάτι το οικουμενικό», κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά από τον βρετανικό Τύπο και χαρακτηρίστηκε ως αναίδεια απέναντι στη βασίλισσα. Οι σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι και τα ανάκτορα διαταράχτηκαν ακόμη περισσότερο όταν έγινε γνωστό, ότι τις ημέρες που συζητιόταν το μέλλον τους, ο Harry και η Meghan έδιναν συνέντευξη στην Oprah Winfrey χωρίς να έχουν ενημερώσει κανέναν.

Ποια είναι τα μεγάλα λάθη που έχουν φέρει το ζευγάρι σε αυτό το σημείο ρήξης με την οικογένεια του πρίγκιπαΧάρι ;

Αγνοούν τη βασίλισσα: Ο πρώτος κανόνας όταν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι να ζητάς την έγκριση της βασίλισσας πριν προβείς σε ριζοσπαστικές ενέργειες όπως η ανακοίνωση ότι αποφάσισες να εγκαταλείψεις τα βασιλικά σου καθήκοντα.

Διάβασε περισσότερα στο HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: