Πριγκίπισσα Μαργαρίτα: Το μαύρο πρόβατο των Windsor #TheCrown

Απολαυστικά ανυπόφορη, η μικρή αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, έγραψε ιστορία χάρη στους απαγορευμένους έρωτές της.

HELLO.gr 04 Δεκ. 20
Πριγκίπισσα Μαργαρίτα: Το μαύρο πρόβατο των Windsor #TheCrown

Το απόλυτο party animal της δεκαετίας του ’60, κακότροπη ορισμένες φορές, υπερβολικά γοητευτική, η μικρή αδελφή της Βασίλισσας Ελισσάβετ, Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, έμελλε να γίνει το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Windsor. Έγραψε ιστορία χάρη στους απαγορευμένους έρωτες και τον πολυσυζητημένο γάμο της, που κατέληξε στο πρώτο βασιλικό διαζύγιο… Πολύ πριν από την εμφάνιση της Νταϊάνα, η αγαπημένη του Τύπου ήταν η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Όμορφη, glamorous και κακομαθημένη, η Μαργαρίτα ήταν τρομερά σνομπ. Λάτρευε το γεγονός ότι ήταν πριγκίπισσα. Συχνά πείραζε την αδελφή της λέγοντάς της πως το να είναι Βασίλισσα θα ταίριαζε περισσότερο στο δικό της χαρακτήρα.

https://www.instagram.com/p/B5BAwEKji-D/

Στις δύο τελευταίες σεζόν του «The Crown» την περιβόητη πριγκίπισσα υποδύεται η Helena Bonham Carter και εμείς χάρη στην υπέροχη ερμηνεία της έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για την συγκεκριμένη γαλαζοαίματη φιγούρα. Όταν τα δύο κορίτσια ήταν μικρά και η Μαργαρίτα έμαθε ότι η Ελισάβετ θα γινόταν βασίλισσα είχε πει στην αδελφή της «Σε λυπάμαι καημένη μου». Καθώς τα χρόνια πέρναγαν η προσοχή όλων ήταν μονίμως εστιασμένη στην αδελφή της. Άρχισε να γίνεται σαφές ότι ενώ για τη μέλλουσα βασίλισσα τα πάντα ήταν προδιαγεγραμμένα και σχεδιασμένα, για τη Μαργαρίτα δεν υπήρχε αντίστοιχο ενδιαφέρον. Η νεαρή πριγκίπισσα κατάλαβε τότε ότι θα ήταν για πάντα στη σκιά της Ελισάβετ. Αυτό δε βοήθησε καθόλου στον ψυχισμό της.

Μάθε ακόμα περισσότερα για την πολυτάραχη ζωή της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT