Salma Hayek: Αυτό είναι το νέο χρώμα στα μαλλιά της

Η διάσημη ηθοποιός Salma Hayek τόλμησε ένα νέο hair look που της ταιριάζει πολύ κι ανανέωσε στο έπακρο την εμφάνισή της.

HELLO.gr 05 Ιαν. 21
Salma Hayek: Αυτό είναι το νέο χρώμα στα μαλλιά της

H Salma Hayek είναι διάσημη για τα σκούρα καστανά μαλλιά και τις πλούσιες μπούκλες της. Ωστόσο, έκανε την έκπληξη και αυτή τη φορά η διάσημη ηθοποιός θέλησε να κάνει μια αλλαγή εν όψει της νέας χρονιάς. Η Salma, έκανε την ανατροπή αποκαλύπτοντας  στους θαυμαστές της το νέο της look μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.Όπως ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα από το νέο hair look της ενθουσίασε του διδακτικούς της φίλους και το κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

H ηθοποιός ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της προσθέτοντας μελί-ξανθές ανταύγειες και πόζαρε με την πεθερά της Louise Gautier. Οι δυο τους ήταν ντυμένες πολύ κομψά, με την Salma να φορά ένα blazer και ένα λευκό t-shirt και την Louise ένα jacket με κεντήματα. Ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη η μεγάλη αλλαγή που έκανε η εντυπωσιακή ηθοποιός και τα σχόλια που έλαβε αποθέωσαν το αποτέλεσμα. Η Salma έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας: “Το δείπνο με την πεθερά μου είναι πάντα η πιο όμορφη εμπειρία!”

Δες περισσότερες λεπτομέρειες από την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε η Salma Hayek στο Hello.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT