Tom Hardy: Ο σέξυ Βρετανός με το σκοτεινό παρελθόν και το λαμπερό παρόν

Ο Tom Hardy επιστρέφει σήμερα στη μεγάλη οθόνη με το Venom 2 και εμείς έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε!

Elle 22 Οκτ. 21
Tom Hardy: Ο σέξυ Βρετανός με το σκοτεινό παρελθόν και το λαμπερό παρόν
Cover Photo: Kevork Djansezian/Getty Images

Πολύ πριν ο Tom Hardy τα καταφέρει στο κινηματογράφο, μετά βίας έδειχνε ότι θα κατάφερνε το οτιδήποτε στη ζωή του, ακόμη και το να μείνει ζωντανός! Εθισμένος στο αλκοόλ και στο κρακ, από τα χρόνια της εφηβείας, ο νεαρός τότε κι άσημος Tom είχε πάρει από νωρίς την κατηφόρα, και στις αρχές των 00s, αυτή η κατηφόρα θα έπαιρνε όλο και πιο απότομη κλίση. Η μοίρα όμως έδειχνε να του κάνει το χατίρι και να αναβάλει συνεχώς τη σκληρή προσγείωση, την προδιαγεγραμμένη πτώση. Ήρθε όμως και ήταν αληθινά θορυβώδης!

Η πτώση

Γεννημένος στο Χάμερσμιθ του Λονδίνου, στις 15 Σεπτεμβρίου του 1977, και όντας μοναχοπαίδι, μεγάλωσε με περίσσια αγάπη, προσοχή και φροντίδα από τη ζωγράφο μητέρα του και τον συγγραφέα πατέρα του. Είχε μία ήρεμη παιδική ηλικία, δεν συνέβη το ίδιο και με την εφηβεία του με τα προβλήματα και τον εθισμό σε ναρκωτικά και αλκοόλ να τον «σημαδεύουν» σε εκείνη τη φάση της ζωής του. Το 2003, ο 26χρονος τότε ηθοποιός (και ερασιτέχνης μοντέλο), κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος και εμετού, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων στο Old Compton Street του Λονδίνου. Και τότε θα περνούσε για πρώτη φορά το κατώφλι ενός κέντρου αποτοξίνωσης, κίνηση που θα του άλλαζε για πάντα τη ζωή! Τα πράγματα ευτυχώς πήγαν καλά. Σε μία ακόμη συνέντευξή του θα θυμηθεί:

«Κάποια στιγμή το σώμα σου θα σε εγκαταλείψει, θα πει “ως εδώ, δεν αντέχω άλλο”. Ήμουν τυχερός πάντως που εκείνο το διάστημα δεν κόλλησα ηπατίτιδα ή AIDS. Έκανα κάτι ιδιαίτερα αποτρόπαιο τότε, που μου επέτρεψε όμως να ξυπνήσω. Έπρεπε να χάσω κάτι για να το καταλάβω αυτό. Μερικές φορές πρέπει να χάσεις κάτι που να αξίζει για σένα περισσότερο από το ποτό σου. Είμαι απλώς ένας φοβισμένος τύπος».

Διάβασε περισσότερα για την ζωή του Tom Hardy στο TheNotebook.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT