Βrad Pitt: Με…σπασμένο δόντι στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Κι όμως οι θαυμαστές του Brad Pitt πρόσεξαν αυτή τη λεπτομέρεια στην εμφάνισή του.

HELLO.gr 22 Ιουλ. 22
Βrad Pitt: Με…σπασμένο δόντι στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Μία λεπτομέρεια στην εμφάνισή του Brad Pitt στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο «Bullet Train» στο Λονδίνο, παρατήρησαν οι θαυμαστές του. Ο 58χρονος χολιγουντιανός σταρ φαίνεται ότι είχε ένα μικρό ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει ένα μέρος του μπροστινού δοντιού του. Παρόλα αυτά χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό και εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά τους θαυμαστές του που συγκεντρώθηκαν στο Cineworld Leicester Square. Ο Βrad Pitt εμφανίστηκε με ένα oversized μαύρο τζιν που συνδύασε με ασορτί σακάκι και ένα σοκολατί T-shirt.

Πόζαρε στο λευκό χαλί που είχε στρωθεί για τους συντελεστές της ταινίας. Στο φιλμ ο Brad Pitt υποδύεται ένα δολοφόνο που βρίσκεται στο ίδιο τρένο με άλλους τέσσερις, με προορισμό τη Μαριόκα. Η δράση ξεκινά όταν συνειδητοποιούν ότι οι αποστολές τους, συνδέονται με κάποιο τρόπο.

Το Bullet Train είναι μία ταινία δράσης που συνδυάζει τα κωμικά στοιχεία με εκείνα του θρίλερ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, αποκάλυψε ότι θεωρεί πώς βρίσκεται στο τελευταίο τρίμηνο ή εξάμηνο στην κινηματογραφική καριέρα του. «Θεωρώ τον εαυτό μου στο τελευταίο μου βήμα. Tο τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο», δήλωσε.

Δες τη φωτογραφία του Βrad Pitt από τη πρεμιέρα στo HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT