Ξανά ερωτευμένος ο Brad Pitt;

Μετά τη νίκη του στη δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους, o Brad Pitt φαίνεται ότι έχει αποκτήσει καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον

Elle 02 Ιουν. 21
Ξανά ερωτευμένος ο Brad Pitt;

Ο χολιγουντιανός star Brad Pitt δικαιώθηκε με απόφαση δικαστηρίου και κατάφερε να κερδίσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών του, παρά τους ισχυρισμούς της Angelina Jolie.

Τώρα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ξεκινήσει φλερτ με γνωστή ηθοποιό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες το ειδύλλιο ξεκίνησε από τη φετινή απονομή των Oscars, καθώς οι δυο τους φέρονται να έχουν ανταλλάξει τηλεφωνικούς αριθμούς κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Πηγή της Mirror ανέφερε ότι οι δυο τους φλέρταραν στα παρασκήνια των βραβείων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φλέρταραν στα παρασκήνια και πιστεύεται ότι έχουν ανταλλάξει αριθμούς. Θα μπορούσε να είναι απλώς για επαγγελματικούς λόγους, αλλά μερικοί από τους φίλους του Brad έχουν αναφέρει ότι θα ήταν υπέροχο ζευγάρι».

Η είδηση αυτή έρχεται αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου που τον θέλει να κερδίζει την από κοινού επιμέλεια των πέντε παιδιών του με την Angelina Jolie, καθώς ο δικαστής στο δικαστήριο του Los Angeles απέρριψε τους ισχυρισμούς της Angelina για απρεπή συμπεριφορά του Brad.

Μάθε με ποια ηθοποιό φημολογείται ότι ο Brad Pitt είναι ερωτευμένος στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT