Zendaya & Tom Holland: Μια δυνατή φιλία που εξελίχθηκε στο απόλυτο couple goal

Πως έφτασε το διάσημο "ζευγάρι" απο συνεργάτες στην ταινία Spiderman, που τόσο αγαπήσαμε, σε μια τρυφερή στιγμή που πιθανότατα επιβεβαιώνει μια όμορφη ρομαντική σχέση μεταξύ τους; Πάμε να δούμε όλα όσα έφεραν την Zendaya και τον Tom Holland, ακόμη πιο κοντά.

Elle 08 Ιουλ. 21
Zendaya & Tom Holland: Μια δυνατή φιλία που εξελίχθηκε στο απόλυτο couple goal

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Zendaya προτιμά να μη τη μοιράζεται με το κοινό. Και ενώ όντως είναι αξιοσέβαστο να θέλει κάποιος να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας, οι φήμες κάθε φορά που απαθνατίζεται με τον συμπρωταγωνιστή της Tom Holland, παίρνουν φωτιά. Και μάλλον… δικαίως!

Μετά τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με την Zendaya και τον Tom Holland να δίνουν ένα φιλί στο αμάξι, οι θαυμαστές τους και όλο το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά! Με αφορμή λοιπόν την εξέλιξη αυτή που ήταν κάπως, αναμενόμενη, πάμε να δούμε χρονικά τη σχέση των δυο ηθοποιών & celebrities απο τότε που γνωρίστηκαν ως και σήμερα!

Το χρονικό της σχέσης της Zendaya και του Tom Holland

Ιούλιος 2016: Η κοινή τους συμμετοχή στο cast της ταινίας Spider-Man Homecoming

Tο 2016, η Zendaya και ο Tom ήταν μαζί στο cast για την ταινία Spider-Man: Homecoming.  Σιγά- σιγά μετά τη γνωριμία του εκεί άρχισε ό ένας να αλληλεπιδρά και να εμφανίζεται στα Social Media του άλλου με πρώτο τον Tom Holland να μοιράζεται μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία απολαμβάνοντας την παρέα της Zendaya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Νοέμβριος 2016: Η Zendaya αποκαλεί τον Tom, τον καλύτερο!

Σε ένα εντυπωσιακό κοινό εξώφυλλο για το Hollywood Reporter οι δυο τους συμπεριλήφθηκαν στο “Next Gen 2016” της έκδοσης. «Μέσα σε όλο το χάος και τη θλίψη, αυτό το θετικό γεγονός μου συνέβη σήμερα. Είναι τιμή μου να το μοιράζομαι με τον καλύτερο, τον ίδιο τον Spider-man» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Ιούλιος 2017: Μια πηγή αναφέρει πως η Zendaya και ο Tom είναι ζευγάρι

Έξι μήνες αργότερα, μια πηγή αποκάλυψε στο People ότι η Zendaya και ο Holland είχαν κάποια ρομαντική επαφή. «Άρχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Spider-Man», ισχυρίζεται η πηγή. «Ήταν εξαιρετικά προσεκτικοί για να το κρατήσουν κρυφό και μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχουν ήδη περάσει διακοπές μαζί και προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο ο ένας με τον άλλο.»

«Και οι δύο είναι πολύ φιλόδοξοι και προκαλούν παραγωγικά ο ένας τον άλλον», ισχυρίστηκε μια άλλη πηγή. «Αλλά, το πιο σημαντικό, είναι οτι περνούν πολύ ευχάριστα μαζί. Φαίνεται να έχουν μια πραγματικά παρόμοια αίσθηση του χιούμορ και λατρεύουν να αστειεύονται μαζί.

Ωστόσο, η Zendaya απέρριψε παταγωδώς τις φήμες στο Twitter:

Ιούλιος 2017: Ο Tom επιβεβαιώνει πως είναι απλά φίλοι

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας, στις 7 Ιουλίου, ο Tom Holland αποκάλυψε στο People, πως η Zandaya τον βοήθησε να ανέβει επαγγελματικά.

«Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Είναι υπέροχη και θαυμάσια», είπε. «Ανησυχώ λίγο (για το πως θα διαχειριστώ τη φήμη) αλλά εκείνη γνωρίζει πως είναι και μπορώ να την καλέσω και να τη ρωτήσω ευθέως, “πώς διαχειρίζομαι τη διασημότητα;” Είμαι πολύ τυχερός που έχω μια φίλη σαν εκείνη»

Αύγουστος 2017: Η Zendaya αποκαλύπτει πως δεν βγαίνει με τον Tom

Σε μια συνέντευξη στο Variety, είπε χαρακτηριστικά πως «Είμαστε φίλοι. Είναι ένας εξαιρετικός τύπος και ένας απο τους καλύτερούς μου φίλους. Τους τελευταίους μήνες αναγκαστήκαμε να κάνουμε press tour μαζί και είναι δύσκολο αυτό για κάποιον 20 ετών»

Μετά το καλοκαίρι ο Tom δημοσίευσε μια φωτογραφία της απο την εμφάνισή της στο Met Gala με μια όμορφη λεζάντα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Φεβρουάριος 2021: Ο Tom ευχαριστεί δημόσια την Zandaya που τον βοήθησε να διαχειρίζεται τη δημοσιότητα

Σε μια συνέντευξή του στο βρετανικό GQ, ο Tom μίλησε για το πώς έχει μάθει να χειρίζεται τη φήμη, επαινώντας την Zendaya που τον βοηθούσε «πολύ» όποτε συνήθιζε φαίνεται ακούσια μερικές φορές ως κάτι διαφορετικό απο αυτό που είναι στους φανς.

Σύμφωνα με τον Tom, η Zendaya “άλλαξε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να είμαι πιο άνετος στο κοινό”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Προσέθεσε επίσης, πόσο ενοχλητικό είναι να υπάρχουν συνεχώς φήμες για σχέσεις. «Είναι αγχωτικό. [Η δημοσιότητα] σημαίνει πως αν βγαίνεις με κάποιον πρέπει να προσέχεις ιδιαιτέρως με τα συναισθήματά του και τα δικά σου, γιατί αν κάτι όντως συμβεί, δε συμβαίνει μόνο ανάμεσά σας, αλλά και μπροστά σε όλο τον κόσμο» είπε. «Αυτό είναι ένα απο τα πιο σημαντικά πράγματα που με ανησυχούν στη ζωή μου σε σχέση με την καριέρα μου».

Ιούλιος 2021: Ο Tom και η Zandaya φωτογραφήθηκαν να μοιράζονται ένα φιλί στο αμάξι

Μετά απο πολλά χρόνια γεμάτα φήμες για αυτούς τους 2 celebrities και αναρίθμητες συνεντεύξεις που τις διέψευδαν πανηγυρικά ενώ εξηγούσαν έντονα πως η σχέση τους δεν είναι τίποτα περισσότερο απο φιλική, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε απο paparazzi στις 2 Ιουλίου. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Page Six. 

Λίγες μέρες πριν την 4η Ιουλίου, ο Tom και η Zendaya φωτογραφήθηκαν να μοιράζονται ένα τρυφερό φιλί στο αμάξι ενω περίμεναν σε ένα κόκκινο φανάρι.

Κανείς τους δεν έχει σχολιάσει ως τώρα τιε φωτογραφίες, αλλά όπως είναι λογικό, το internet έχει πάρει φωτιά και οι σχολιασμοί στο Twitter είναι απλά.. υπέροχοι.

Ό,τι κι αν συμβαίνει μεταξύ τους, τόσο εμείς όσο και οι φανς παγκοσμίως θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί ενω αναμένουμε να ακούσουμε και επίσημα τα νέα πως οι δυο αγαπημένοι celebrities είναι πράγματι μαζί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT